.

.

torsdag 16 februari 2012

Stickability

är ett jättebra ord för en massa saker i livet och definitivt något man behöver ha när man skriver manus.Succé är verkligen många olika saker, inte bara att skriva en bästsäljare. Att bli publicerad överhuvudtaget är väl en av dem. Eller så publicerar man helt enkelt sin egen bok. Förlaget jag skickade en förfrågan till svarade snabbt, men de tänker inte längre ge ut svensk litteratur, så det blev ett snabbt återvändsgränd för mig. Det känns ändå bra för jag tror på att allt händer av en anledning. Det är helt enkelt en annan väg jag ska gå.

18 kommentarer:

 1. Har löst, Jag älskar dig inte. Bra bok. Hoppas att allt är bra med dig. Stor kram Anne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lite förkylt bara : )
   Det är en bra bok som är lite jobbig känslomässigt, att läsa. Man blir ju så frustrerad.
   Kram!

   Radera
 2. Ibland blir det inte som man tänkt sig - det blir bättre! Man kan ju alltid försöka se världen så, även om det inte alltid är alldeles enkelt.

  Och så ett annat talesätt; allt kommer till den som väntar.

  Eller kanske själv är bästa dräng... Det finns alltid ett ord på vägen! ;) Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klart det blir bättre : )

   Och väntar gör jag!

   Själv kan man definitivt vara bästa dräng, det har du visat mig : ) Kram!

   Radera
 3. Det var synd med förlaget! Jag förstår att du står inför svåra beslut. Min pappa gav ut sin egen bok när förlagen sa nej. Det blev succé men mycket arbete. Man måste ju marknadsföra sig själv vilket kostar mycket. För min pappa slutade det med att han tjänade lite på det och att förlagen ville ge ut hans nästa bok. Men man vet ju aldrig innan hur det ska gå. Kram & lycka till! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du!
   Med förlagen är det ju som det är!
   Vad spännande att läsa om hur din pappa gav ut sin bok själv. Det är ju lite det som gör att jag hoppas bli antagen av ett förlag. Det är mycket jobb att sköta allt själv. Din pappa visar ändå verkligen att det kan fungera, med lite extra jobb.
   Kram!

   Radera
 4. Ju snabbare man får veta - ju bättre är det, då blir man liksom fri - fri att göra på något annat sätt.

  Ibland har jag sett på förlagens hemsidor att det till våren/hösten 2012 kommer att publciceras nya böcker som har ett påminnande tema som mitt 1:a manus - då förstår jag ju bättre. Men sådant är inte lätt att veta när man går där och väntar och sedan får en refusering från ett sådant förlag.

  Allt har sin förklaring - förr eller senare.

  Sedan ... längre fram ... på andra sidan publiceringen av din bok/böcker så kommer du och vi andra säkert sitta där och nicka förstående ... jaha, det var därför säger vi nog ...

  Hursom ... det kommer gå så bra eftersom du är en fighter:))

  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut, ju snabbare desto bättre! Då kan man gå vidare med nästa steg.

   Det är så mycket som ska fungera att man ibland undrar hur det är möjligt att bli antagen överhuvudtaget. Allt har verkligen sin förklaring och det är bra om man får veta den.

   Kanske blir vi klokare någon gång i framtiden : )

   Ja, en fighter är jag verkligen, precis som du är. Jag kommer alltid att resa mig innan de hunnit räkna till tio : )

   Kram!

   Radera
 5. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 6. Hej och god morgon,
  Vi ska inte bry oss om dem som tar energi från oss. Jobbigt. Men visst har du rätt i att man brukar förstå varför saker och ting händer, så småningom. Det är kanske meningen att du ska vara i ett mycket större förlag. De du skickade till kanske inte förstår din storhet!! Så kan det vara!!
  Att ge ut den själv är förstås ett alternativ...kanske får prova det själv om min bok inte blir antagen...jag vill så gärna se min bok med omslag och allt, ligga där i hyllorna och vänta på att bli köpt och läst!
  Jag ska göra allt för att det ska bli verklighet.

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, vi bryr oss bara om sådant som ger energi. Det brukar kännas självklart när allt löser sig till slut. Jag hoppas bara att mitt manus blir läst så att det får en chans i alla fall.

   Det är klart man vill se och hålla i sin egen bok. Om det krävs att ge ut den själv, så är det vad jag ska göra.

   Vi kämpar på tillsammans så blir det så mycket lättare.

   Kram!

   Radera
 7. Du ska absolut tänka att det inte var meningen att du skulle samarbeta med det där förlaget! Sök nya vägar, så kommer det att lösa sig. kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag fortsätter med det, tills jag har min egen bok i min hand. Kram!

   Radera
 8. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera