.

.

söndag 24 februari 2013

Så var den sista

dagen på det här sportlovet nästan slut.


Vi har haft det fantastiskt skönt och avkopplande och jag tror att barnen känner sig både lite glada och samtidigt inte alls inför morgondagen. Det är skönt att inte ha några måsten eller tider att passa. Vi åt familjens favoritfisksoppa med vitlöksbröd idag för att avsluta veckan med lite fest.


Idag har vi badat prinsessan Stella också. Det är inte hennes favoritsysselsättning, så nu är hon lite sur på mig. Men det brukar gå över fort.
Vi har tagit en promenad hela familjen också, precis som vi har gjort nästan varje dag under lovet. Det var riktigt skönt när vi började, men i slutet började det snöa och blåsa så vi var glada över att komma in i värmen igen.


Det har inte blivit någon tid för mitt manus idag, men i morgon är det måndag igen och vardagen tar vid. Då ska jag fortsätta, om jag inte tar och läser några sidor innan jag somnar som jag brukar. Fast idag är jag trött, så vi får se om jag orkar. Tiden tillsammans med barnen och maken är det värdefullaste jag har och den tiden har jag haft massor av under den här veckan. Det är jag mycket tacksam över!


Men i morgon är en annan dag! : )

12 kommentarer:

 1. Måste man bada din katt? Min döööör om han får en droppe vatten på sig:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, den långa pälsen blir mycket mer lättskött när den är ren. Fast hon gillar det inte särskilt mycket : )

   Radera
 2. Skulle fråga samma sak som Åsa. Mina dör och dödar om nån skvätter vatten på dem. Utom förstås att de väldigt gärna sitter och utmanar ödet vid badkarskanten.

  Låter som om du haft ett skönt sportlov. Och nya krafter att ta itu med manus.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det går faktiskt bra, även om hon inte alls gillar det. Första gången, innan jag visste hur hon skulle bete sig så fick jag ganska många rivsår, men nu har vi hittat ett bra sätt. Jag känner igen det där med att balansera på badkarskanten : )

   Vi har haft ett riktigt skönt lov och nu ser jag fram emot att jobba med mitt manus igen.

   Radera
 3. Vårt sportlov börjar idag. :) Härligt ni verkar ha haft det. Håller med dig om "att jag inte har tid att tjäna pengar". Vill göra så mycket kul så det går liksom inte ihop.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt, hoppas att ni får ett riktigt skönt lov. Visst är det så att man vill göra så mycket att man önskar att man slapp tänka på pengar och försörjning : )

   Radera
 4. Vacker strandpromenad ni har att vandra vid. Havet och vatten överhuvudtaget är speciellt. Jag bor ett stenkast från Vänerns strand och längtar tills isen går upp och jag kan höra kluckandet av vågorna som slår mot stranden.
  Önskar dig en skön vecka med tid för mer manusarbete!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack och jag önskar dig detsamma! Vi har en fantastisk strandpromenad som vi tycker om att utnyttja. Havet är mycket viktigt för mig och det har alltid funnits i mitt liv. Jag vet faktiskt inte hur jag skulle klara mig utan det.

   Radera
 5. Åh, den där fisksoppan såg väldigt god ut! Vilken härlig vecka ni verkar ha haft!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är en mycket god soppa som uppskattas av hela familjen. Vinhar haft ett fantastiskt härligt lov.

   Radera
 6. Härligt med lov och gott med fisksoppa!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Underbart med lov och den fisksoppan tackar vi aldrig nej till hemma hos oss.

   Radera