.

.

söndag 17 februari 2013

En perfekt dag för prokrastinering

får jag nog säga att just denna dag varit. Vi har inte gjort mycket alls, mest lufsat omkring för att sedan se på film tillsammans. Det blev Tintins äventyr.


Jag är ingen Tintin fan och hade inga förväntningar alls på filmen, men jag blev positivt överraskad. Den var riktigt spännande! Fast lillkillen tyckte den var för läskig så nu ska vi se en film som han väljer, det lutar åt Marmaduke.


Det är härligt med slödagar!

Men vi har också hunnit med en skön promenad. Den var väldigt uppfriskande och vi kom hem med rosiga kinder och frisk luft i lungorna..


Korrläsandet sker just nu mest på nätterna, men det börjar kännas tungt på dagarna. Jag hoppas att jag kan få en del tid för manusarbete nästa vecka trots att det är sportlov. Dessutom känns inte manuset så färdigt som jag trodde, vilket innebär ännu en redigeringsomgång. Jag saknar en del gestaltning på några ställen där texten är lite platt. Och platt är inte vad jag siktar på alls.

Några skrivtips kan vi väl lyssna på för att förbereda oss inför en ny skrivvecka.

14 kommentarer:

 1. Våran dag har varit precis som er. Film Hope springs. Har du inte sett den så gör det! Jättebra och tänkvärd. Tintin är bra. Vi tog också en söndagspromenad i skogen. Jättehärligt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är så skönt med slappa sköna dagar ibland. Jag har inte sett Hope Springs ännu, men jag ska absolut göra det. Det är härligt med friska promenader.

   Radera
 2. Ja, det låter jobbigt att vara mamma på dagarna och korrläsa på kvällarna, när sova, liksom? Hoppas du får loss lite dagtid den kommande veckan då. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag älskar att vara med mina barn, men tiden för skrivandet kommer lite i bakvattnet ibland. Sova måste man ju, så att jobba på natten fungerar inte så länge. Men det är ju så roligt så jag har svårt att låta bli : ) Jag hoppas på att få skriva på dagtid under veckan som kommer.

   Radera
 3. Jag gillade också Tintinfilmen! Vilket actionäventyr!

  Lycka till med allt med skrivandet!

  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Riktigt härlig action! : )

   Tack snälla du, jag kämpar vidare! Alltid! : )

   Kram!

   Radera
 4. Å, har du också författardrömmar?! :) Lycka till.
  Den där TinTin-filmen vill jag se, även om jag inte alls kan något om TinTin, aldrig läst serierna eller så.
  Kram.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det är det roligaste som finns att få skriva och hitta på berättelser! : ) Vad kul att du har hittat hit, jag ska genast titta in hos dig. Kram!

   Radera
 5. Ibland är det skönt med riktiga slappa-dagar, vi har en slapparvecka :)
  Mitt manus kräver också mycket mer gestaltning, lycka till med din!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det behövs riktiga slappdagar ibland för att få ny energi och för att bara få vara. Det är lite svårt med den där gestaltningen, men vi ska nog få till det. : )

   Radera
 6. Tittade på Tntin med mitt 10-åriga barnbarn, vi gillade den båda två!
  Lycka till med manusläsandet!
  Kram Helen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Tintin var riktigt bra, den passar för både barn och vuxna.
   Kram!

   Radera
 7. Ser att du läser Little Bee nu - min favoritbok! Hoppas du gillar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den är superbra, jag läste den på engelska för fyra år sedan, då vi bodde ett år på Mallorca, men lämnade tyvärr kvar den där . Den stannade däremot kvar i mitt minne som en av de starkaste läsupplevelse jag haft, men jag hade glömt namnet på den och vem som skrivit den. När jag sedan nyligen läste baksidestexten på Little Bee så visste jag att jag hade hittat den igen. Och nu läser jag den på svenska : ) Så jag gillar definitivt!

   Radera