.

.

måndag 4 februari 2013

Bollen är i rullning

och det känns så där som det gör när man knappt kan vänta på att få ett svar! Ett svar som kan förändra allt. Det är nu det gäller!


Under tiden som fjärilarna får dansa fritt fortsätter jag att redigera manus nummer två. Och så funderar jag på det som lektören tyckte och om det är möjligt för mig att göra. Just nu lutar det åt att jag gör på mitt sätt, magkänslan säger att det är rätt. Om nu magkänslan går att lita på när den är full av ett hoppfullt fladdrande.

Och så har jag fått hem nya böcker (som om jag saknade olästa härliga böcker här hemma innan). Men jag älskar ljuvliga nya bokhögar. Jag går igång på dem på ett speciellt sätt. Känslan i pappret, orden, doften och de lockande världarna. Underbart helt enkelt!Nu ska här läsas! Först ut är Little Bee av en alldeles speciell anledning.

20 kommentarer:

 1. Jag håller på med Åsa Hellbergs Sonjas hemlighet, men knep åt mig något som liknade en deckare på Ica. Inte för att jag gillar deckare, men utsidan tilltalade mig och jag var hungrig. Jag köper allt när ajg är hungrig, även böcker. Som om de också kan mätta mig. Fast förstås, det kanske de kan på ett sätt. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ät min bok, det räcker, Hanna!:)
   Och nu blev jag ju supernyfiken på ditt fladder, Anneli!:)

   Radera
  2. Hanna: Sonjas hemlighet är onekligen en liten utsökt pralin. Det är klart att böcker mättar, på sitt sätt och jag köper också böcker då och då för att jag gillar utsidan : )

   Åsa: : ) Jag fladdrar vidare ett tag till!

   Radera
 2. Boll i rullning och fjärilsfladder i magen låter bra. Det bådar gott ska du se. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hoppas verkligen det! : )

   Radera
 3. Håller mina tummar! Underbar bokhög!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du! Böcker är underbara! : )

   Radera
 4. Håller med dig, Känslan av en helt ny, helt oläst oöppnad bok med fräscha nya okladdade blad i, är helt underbar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. En fantastisk känsla helt enkelt! : )

   Radera
 5. Har faktiskt inte läst någon av dessa. Men jag kan inte låta bli att undra över vem du vill härska! ;) Visst är det ljuvligt med nya böcker. Lycka till och låt dina fjärillar lämna din mage och lyfta ditt manus till oanade höjder!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hoppas också på ett lyft till oanade höjder! : ) Det är aldrig fel att kunna härska, jag vill kunna göra det när det behövs : D

   Radera
 6. Spännande! Väntar otåligt på fortsättningen!

  SvaraRadera
 7. Just Little Bee, hajade jag till inför. Den finns på min läsönskelista! Jag förstår dig så väl när det gäller underbara olästa bokhögar. Absolutely wonderful - ett eget "bibliotek" hemma.

  SvaraRadera
 8. Jag läste Little Bee på engelska under vårt år på Mallorca för några år sedan, nu ska jag läsa den på svenska. Det är magiskt att få ha massor av böcker runt omkring sig!

  SvaraRadera
 9. Det där låter ju spännande, har du fått en slags hint någonstans ifrån?? :)) Håller alla tummar jag har.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, bara ett stort nytt hopp! Stort tack för tummhållning, det kan jag behöva : )

   Radera