.

.

onsdag 13 februari 2013

Korrläsning och shopping

har förgyllt min dag.

Först shopping det är alltid lika spännande. En parfym som var på en sådan rea att jag inte kunde låta bli. John Galliano parfym som doftar ljuvligt (toppnoter av bergamott, kvanne och aldehyder. Därefter övergår den i ett hjärta av lavendel, iris, viol, pion och ros. Slutligen avrundas den i basnoter av cederträ, mysk, amber, patchouli och rökelse). En sminkask som är söt som socker från Too Faced med det passande namnet Spun Sugar Edition, väldigt fin både i innehåll och på utsidan. Och så Elisabeth Ardens Eight Hour Cream som jag älskar. Den kan användas till det mesta.


Så till korrläsningen, det går ganska bra trots att jag skrivit ut på båda sidor som blev helt kocko eftersom jag gjorde fel och sidorna hamnade helt fel i en enda oreda av sidor. Men jag har hittat ett system nu så det går riktigt bra. Jag känner att det inte alls hade fungerat lika bra under redigeringsläsning men under korrläsning går det faktiskt bra. Fast jag känner också att det inte är riktigt färdigt ännu. Jag behöver redigera ännu ett varv. Men det känns bra att upptäcka nu och inte försent.

Idag visar jag ett intressant, roligt och inspirerande animerat klipp om den skrivande processen. Det finns mycket användbart att ta till sig här.


Work hard and have fun!

6 kommentarer:

 1. Reafynd är alltid lite extra roligt att hitta och göra. Man känner sig så nöjd med inköpet, även fast man kanske egentligen inte alltid har behovet. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis! Det känns bra även om man kanske inte tänkt köpa det från början. Lite ytligt men ändå en del av livet.

   Radera
 2. Too Faced gillar jag! Bra produkter! Vad innehöll asken?

  KRAMAR Anna

  SvaraRadera
 3. Jag har inte provat Too Faced förut, jag upptäckte märket hos dig faktiskt. : ) Det är ögonskuggor, läppglans, och färgad hudkräm i väldigt fina färger! Tack för tipset!
  Kramar!

  SvaraRadera
 4. Vilken tur att du hittade rätt bland sidorna. Att printa är ju både dyrt och tidskrävande (men mest dyrt!)

  SvaraRadera
 5. Vilken underbart filmsnutt :-)! Mycket nyttigt och tänkvärt.

  SvaraRadera