.

.

tisdag 26 februari 2013

Ett miniyay på det

är på sin plats, då jag är igenom korrläsningen och kan börja med ännu en redigeringsrunda. Jag gillar verkligen berättelsen så jag tror faktiskt inte att den behöver bli så tung. Lite mer gestaltning här och där "bara".Ungefär så känner jag att skrivandet ser ut för mig också. Manuset finns alltid med mig oavsett om jag skriver eller inte. Jag har inte ett visst antal ord jag skriver varje dag, det skulle vara för stressande eftersom jag har fyra barn som behöver mig. Däremot skriver jag massor när jag väl skriver, hetsskriver är ett jättebra ord tycker jag. Sedan vill jag självklart gilla det jag skriver, jag vill gilla det väldigt mycket. Och att få se min egen bok stå mellan mina favoritböcker i bokhyllan är en vacker inre syn som jag tar med mig under resten av kvällen.

10 kommentarer:

 1. Jag går också och tänker mycket på mitt manus. Nya scener, nya dialoger. All the time :-). Just nu är det där det får stanna, i tanken. För på skärmen är allt skit just nu som du vet :-). Tack för ditt peppande stöd <3!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Självklart! Vi är inne i det här tillsammans : ) De finns ju i huvudet hela tiden de där manusen. På gott och ont. Oftast gott tycker jag. Hoppas att du snart får rätsida på dina tankar runt ditt manus. Och det är jag säker på att du snart får.

   Radera
 2. Det är en mycket bra inre syn. :)Behåll den, så går du i mål.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är en fantastisk inre syn som jag låter stanna kvar : )

   Radera
 3. Jag snor den synen och lägger till min bok i hyllan bredvid din:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Självklart står vi där tillsammans! : )

   Radera
 4. Att visualisera är ju bra sägs det, och jag är säker på att du kommer att få se dina böcker i hyllan en dag! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror att det är jätteviktigt att visualisera! Jag tycker att allas våra böcker passar fantastiskt bra i en fin bokhylla tillsammans.

   Radera
 5. Vilken bra målbild, den knycker jag av dig =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gör det, vi kan stå där tillsammans :)

   Radera