.

.

söndag 3 februari 2013

Nu får det vara slut

på vila och helgmys!


Men i morgon är det måndag och jag klagar inte för jag gillar vardagar också. Hur nu morgondagen kommer att se ut, ett av barnen har varit sjuk sedan i torsdags, ett barn har varit lite förkyld ett tag nu och ett barn börjar känna sig lite risig. Vi får se vad morgondagen bär med sig. Jag hoppas i alla fall kunna fortsätta med att redigera manus nummer två.


Jag gjorde misstaget att öppna manus nummer ett nu efter att jag skickat iväg det. Man hittar aldrig så många små fel eller saker som borde ändras som då. Hur många gånger har man inte läst det och kämpat med att hitta dem innan och så när det är försent då kryper de fram som ettriga irriterande kackerlackor. Inte kul!

Men det ordnar sig alltid!

6 kommentarer:

 1. Nya tag... ny vecka! Full rulle!!
  KRAMAR Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut! Full fart framåt : )
   Kramar!

   Radera
 2. Aja-baja! Inte öppna manus!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet, jag vet! Dumt , mycket dumt!

   Radera
 3. Det där med att hitta fel och aldrig bli klar känner jag så igen! Min bok hade till och med fel i slutresultatet; en hel del av dem fanns inte ens där, men eftersom jag gick igenom allt så många gånger råkade jag radera och slinta på tangenter inför trycket - otroligt irriterande!

  SvaraRadera
 4. Felen tycks aldrig ta slut, det känns mycket irriterande! Man får bara hoppas på att det blir färre och färre för varje genomläsning.

  SvaraRadera