.

.

torsdag 31 maj 2012

Jag vet inte

riktigt hur jag tänkte när jag köpte de här fantastiska Karen Millen skorna på Tradera.Nu när de kommit hem till mig så vet jag inte hur jag ska kunna gå i dem. De får nog bli mina sittskor. Men wow, vad snygga de är. De gör mig lite lycklig faktiskt, de kanske kan stå som prydnad i mitt arbetsrum helt enkelt.


Det blev lite redigeringsarbete gjort idag i alla fall, även om dagarna tycks rusa förbi mig. Det gör mig lycklig att läsa ur mitt första manus och det måste vara ett gott tecken. Jag har inte fått något svar ifrån de tre förlag som jag mailade om att skicka den nya versionen av mitt manus till. Det är de förlag som jag ännu inte har fått svar ifrån efter förra utskicket. Men jag ger inte upp. Inte än och inte på långa vägar.
 

26 kommentarer:

 1. Jag som älskar Karen Millen förstår förstås precis hur du tänkte.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet att du förstår. Skönt att veta att någon gör det : )

   Radera
 2. Riktigt snygga!!!
  Jag kanske kan låna dem när jag ska på bröllop i slutet på månaden? Haha! ;-))

  SvaraRadera
  Svar
  1. De är väldigt snygga och väldigt höga. Klart du får låna dem : ) Fast sedan ska de tillbaka till min inspirationshylla i arbetsrummet : D

   Radera
 3. Wow vilka snygga skor! Lovely!! KRAM! Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. De är ljuvliga fast väldigt höga! : )
   Kramar!

   Radera
 4. De där skulle jag kunna ta med mig i sängen och krama hela natten! Helt underbara! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. De är verkligen minst lika fina som ett konstverk kan vara. Vilken underbar idé, då får man njuta av dem utan att behöva gå i dem : D Kram!

   Radera
 5. Ursnygga skor! Som gjorda att gifta sig i. Synd att man redan är gift bara ... :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. De är verkligen vackra som små konstverk. Men de är inte vita utan ljust limefärgade, så att gifta sig i dem känns kanske fel. Om man inte ska ha en limefärgad klänning : ) Och om man inte redan är gift förstås : D

   Radera
 6. Svar
  1. De är verkligen fantastiska skor, även om jag inte vet om jag kommer att kunna gå i dem någonsin : )

   Radera
 7. Ja, men om du inte använder dem rent praktiskt kan de fungera som inspiration. Sätt dem du i arbetsrummet!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det så, vem har sagt att snygga skor måste användas på fötterna. De kan fungera lika bra som inspiration i en bokhylla : )

   Radera
 8. Underbart med glittriga silverskor och ett bra manus, det gör vem som helst lycklig. Amazing shoes säger jag bara!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är de helt underbara? : ) Fast de är inte silver utan ljust limegulgröna. Och ett manus som gör en lycklig, det finns inte mycket som är bättre : D

   Radera
 9. Jag är ingen skotjej alls måste jag säga, däremot gillar jag konst i alla former och de här skorna är faktiskt små konstverk. Vilka vackra skapelser! Förstår att de gör dig lite lycklig, för att inte säga mycket lycklig!

  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar skor och hade i min ungdom väldigt höga klackar. Numera har jag vant mig med att mest ha sköna bekväma skor. Inte lika kul, men praktiskt : ) Om man nu inte har de vackra skorna på sig så ofta så kan man ju ändå njuta av dem, precis som man gör med konstverk.

   Kramar!

   Radera
 10. Gud vad snygga skor! Men jag förstår ditt dilemma. Jag gillar inte heller att gå i höga skor. Du får sparka av dig dem när du får lust att dansa. :-)
  kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är de! De kanske inte är så sköna att dansa i, men man kan ju sitta ner när man har dem på sig : ) Och precis som du säger så är det ju bara att sparka av sig dem när det är dags för dans : D
   Kram!

   Radera
 11. Riktigt fina! Kanske klarar de en fredagsdans också =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. De är väldigt fina, men en fredagsdans i dem tror jag att jag hoppar över : )

   Radera
 12. Köpte ett par superhöga skor (fast inte så snygga som dina!!!)inför ett bröllop. Tränade hemma i några kvällar för att överhuvudtaget kunna ta mig framåt. Jag är vanligtvis bekvämligheten själv...
  Men till min förvåning lyckades jag gå i skorna nästan hela kvällen. Kunde till och med dansa i dem. Kanske ska jag börja gå i klackar lite oftare... : )
  Fin blogg du har förresten. Ska titta vidare nu.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du! Kul att du tittar in hos mig.
   Det är så snyggt med fina högklackade skor men tyvärr inte alls bekvämt. När jag var yngre gick jag ofta i högklackat men nu har jag blivit mycket mer bekväm och älskar sköna skor.
   Jag tycker att det var väldigt duktigt gjort av dig att både gå länge och dansa i väldigt höga klackar, särskilt om du är ovan : )
   Nu ska jag titta in hos dig!

   Radera
 13. Oh my god vilka skor!!!
  Jag köpte ett par nya högklackade i helgen. Kände för att byta jobb bara för att få gå i högklackat oftare. Det gör verkligen något med kroppen!

  SvaraRadera
 14. Visst är de snygga! Fast kanske en liten aning opraktiska : ) Man känner sig verkligen fin i högklackat, men det är väldigt skönt med praktiska bekväma skor : D

  SvaraRadera