.

.

söndag 27 maj 2012

Mamma

är det vackraste ord jag vet och jag älskar att höra det.

Bild lånad här.

Igår fick vi uppleva en galet spännande kväll som slutade med att Loreen vann lika överlägset som hennes låt var överlägset bäst. Wow, vilken känsla. Poäng från alla länder utom ett. Jag undrar hur Italien tänkte där?!?

Och idag är det mors dag. Flaggan är hissad och jag fick frukost på sängen i morse. Du är den bästa mamman som finns, fick jag höra och en bättre present går inte att få. Mina barn är det bästa som har hänt mig och utan dem är jag ingenting. Jag är så lycklig över att få leva mitt liv tillsammans med dem.

Nu ska vi fira min mamma hemma hos oss. Det är en viktig dag i våra stressade liv, att stanna upp en stund och tänka lite extra på dem som står oss så nära.

15 kommentarer:

 1. Håller helt med. Barnen betyder så oändligt mycket. Inte konstigt att man då får magknip ibland när man tänker på att man kan mista dem. Jag vet ju att det händer ibland och det är galet smärtsamt att veta. Nu är käre maken ute och fiskar med sonen och min enda önskan är att de återvänder. Om de får fisk eller inte struntar jag i.

  Kram och hoppas du njutit av dagen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dagen har varit ljuvlig! Hoppas att du också fick en riktigt härlig dag och att de dina kom hem fort från fisketuren.

   Så är det verkligen, all kärlek man känner till barnen skapar också en massa oro. Den skönaste tiden på dagen är när alla sover sött i sina sängar, då känner mammahjärtat sig tryggt.

   Kramar!

   Radera
 2. Verkar som ni haft en fin dag! Visst var det härligt att Loreen vann, hon var ju så bra!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi har haft en helt underbar dag, hoppas att du har haft detsamma!

   Loreen är magiskt bra, det var helt underbart att få se och vara med om hur hon vann.

   Radera
 3. Jag har aldrig brytt mig om att lära mina barn om mors dag. Men jag vet att min mamma tycker att det är viktigt,så där har jag varit idag.
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har inte heller lärt mina barn om mors dag, maken har däremot tagit hand om det : ) Jag tycker att det är gulligt och de vill verkligen göra fina saker för mig.
   Kram!

   Radera
  2. Vad gulligt av din man! Själv vill jag inte att mina barn ska känna något tvång. Kanske för att jag själv alltid gjort det.
   Kram!

   Radera
 4. Blir varm i hjärtat av ditt inlägg här idag!

  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är de underbara mina hjärtegryn! : ) Hoppas att du fick en riktigt fin dag du också!

   Kramar!

   Radera
 5. Vilken härlig mors dag!! :) Barn är det bästa som kan hända tycker jag :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var riktigt härligt! Barn är underbara och de gör ens liv så mycket rikare.

   Radera
 6. Det är helt sant som du säger att man ska tänka lite extra på de som står en nära. Man måste vårda de relationerna lite extra, och njuta av tiden man har.

  Hoppas resten av din mors dag blev lika fin som början. :)

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dagen blev härlig rakt igenom! Hoppas att din blev detsamma : )

   Man bör verkligen vårda sina nära relationer mycket väl eftersom man aldrig vet hur länge man har dem kvar.

   Kram!

   Radera
 7. Jag brukar också ordagrant säga att utan mina barn (familj) är jag ingenting. Vi firar inte mors dag men stora tjejen 7 år var så rar när hon som vanligt hade koll på vad det var för dag och ritade ett hjärta till mig. Då smälter man av beundran ;).

  SvaraRadera
 8. Hos oss firar vi allt man kan fira! Man kan behöva lite fest ibland. Barnens små egenhändigt ritade teckningar och andra alster är så underbara att få. Jag fick två femkronor och fyra enkronor som småkillarna samlat ihop till mig och de låg på frukostbrickan. Det är så rörande att de ger bort de få pengar som de har till mig : )

  SvaraRadera