.

.

fredag 1 juni 2012

Varifrån kom den

egentligen, det kan man verkligen undra?

I morse vaknade jag med en låt i huvudet. Det var en låt som jag inte har hört på mycket länge. Ja, ja vindlande äro hjärnans vägar. Men Hit me with your rhythm stick, whats up with that?
 

Kanske hade den tagit sig in i mitt medvetande bara för att jag skulle hitta den här underbara videon med samma artist, Ian Dury med Reasons to be Cheerful. En påminnelse om att det finns hur många saker som helst att vara lycklig över.
 

6 kommentarer:

 1. Vad underbart när det är sådana saker som vindlar runt i hjärnan!

  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är verkligen helt fantastiskt och härligt, det finns mycket sämre saker som kan vindla : )
   Kramar!

   Radera
 2. Det finns mycket lagrat i knoppen. Plötsligt dyker de knepigaste saker upp som man knappt visste fanns där. Varför de dyker upp bara sådär kan man undra. Ingen aning! Dansa vackert ikväll! ;-)
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det verkar finnas en massa lagrat som man inte ens vet om : ) När och varför allt dyker upp har man ingen aning om. Japp, här har dansats till och med Anton Hysén. Härligt och rätt att han vann.
   Kram!

   Radera
 3. Åååh, "Hit me with your rhythm stick" var en av min mammas favoritlåtar. Så nu sitter jag här och låter tårarna strömma och minns hur hon brukade fuldansa till den de få dagar hon hade ork att röra sig. Tack!! <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varsågod! Det är verkligen en perfekt låt att fuldansa till : ) Jag hoppas att det var ett positivt varmt minne som gjorde att tårarna kom. Jag anar att din mamma inte längre finns hos dig. Det gör mig ledsen. Fast jag är glad om låten lockade fram fina minnen. Kram! <3

   Radera