.

.

lördag 26 maj 2012

Så kan det också gå

om man gärna vill se när Loreen sjunger och uppträder så att jag ryser och förhoppningsvis resten av Europa också.
Vi hade tagit med oss alla möjligheter vi kunde komma på för att kunna se eurovisionsshlagerfestivalen i husbilen i kväll. Maken pysslade och testade hela morgonen men kunde inte få fram något pålitligt sätt. Så vad göra, normalt är det väl inte hela världen att missa, men just i år har vi en sådan otroligt bra låt att tävla med så det går ju inte att missa. Till och med äldste sonen tycker att det är ett speciellt år i år. Efter mycket funderande hit och dit så bestämde vi oss i alla fall för att åka hem.


Vi stannade på stranden i några timmar innan vi åkte och hade en fantastiskt skön dag där. Vi har haft det underbart den tiden vi stannade, det är det viktiga.


Jag missade ju tyvärr något mycket trevlig som utspelade sig i Farsta idag. Det var mycket trist, men jag hade i alla fall fått huvudattraktionen hem till mig innan vi åkte. Så jag fick läsa den på stranden samtidigt som den firades i en bokhandel i Stockholm, boken som heter Sonjas sista vilja. Jag tänkte på dig i alla fall Åsa. Jag finns ju med i boken på ett litet hörn och jag känner mig hedrad, det har varit en fantastisk resa att få följa dig hela vägen hit. Grattis Åsa, hoppas att du får sälja många, många böcker! Jag har bara börjat läsa den, men jag känner redan på mig att jag kommer att rekommendera den vidare till alla jag känner.

4 kommentarer:

 1. Åh, Anneli, tusen tack. Om du visste vad överraskad jag blev i bokhandeln idag när så många bloggvänner kom. Vi ska också ses någon gång hoppas jag!!

  SvaraRadera
 2. Det låter verkligen härligt att så många kom. Själv önskar jag att jag kunnat vara en av dem, men snart så, jag vill ju så gärna ha min bok signerad. Klart vi ska ses, snart hoppas jag!

  SvaraRadera
 3. Tänk att vi finns nämnda med våra namn i Åsas bok - som du säger så känner jag mig också hedrad.
  Jag var en av de lyckliga bloggarna som fick min Sonjabok signerad på plats igår. Superfint!

  Jag tror vi var många, många som trodde på en svensk seger igår. Hurra för Loreen!

  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det kul! Då får man ju finnas med i en bok hur det än går med eget manus : ) Signeringen saknar jag, men hoppas kunna få den någon gång i framtiden. Jag är lite avundsjuk på er som kunde vara där.

   Loreen var absolut överlägset bäst tycker jag. Kul att andra tyckte det också och härligt att rätt låt vann för en gångs skull : )

   Kram!

   Radera