.

.

fredag 4 maj 2012

Refusering

igen. Den kom igår kväll som en otrevlig avslutning på en annars helt fantastisk dag. Ja, ja, det är väl bara att bryta ihop och gå vidare. Det kan jag ganska bra vid det här laget. Men bättre tider är på väg, något annat är verkligen omöjligt.Dags för ännu en härlig fredag efter en väldigt kort arbetsvecka. Vi har fått uppleva helt sagolika dagar som i alla fal jag har längtat oändligt mycket efter under en lika oändligt lång tid. Helt underbart! Så vad kan man annat göra än att dansa. Nu sparkar vi igång helgen så det ryker om det.

26 kommentarer:

 1. Usch, de där otrevliga refuseringarna! Men du vet vad du kan Anneli och att dina böcker behövs. Dina böcker kommer att finna sina läsare, det är jag helt övertygad om. Tills dess - skriv av hjärtans lust och dansa för allt vad tygen håller.

  Jag tror på dig vännen!♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack gulliga du!
   Refuseringar är inte roliga alls, men det visar i alla fall att man faktiskt har skrivit ett helt manus färdigt, och det är ju positivt : ) Jag hoppas hitta mina läsare till slut, på ett eller annat sätt. Klart jag fortsätter skriva, för det är ju så fantastiskt roligt. : )
   Kramar!

   Radera
 2. Hm. Trist med en refusering ;(. Var det ett standardsvar? Kanske du skulle våga maila som Kati om vad som inte var bra och få lite råd på vägen?
  Lycka till nästa gång! Härligt ändå med din positiva attityd!!! Love it!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du! Det är verkligen supertrist! Men man får fortsätta vara positiv, annars blir det ännu tråkigare : D Plötsligt händer det... : ) Det var ett standardsvar från ett förlag som jag skickade in till senast, det tog "bara" 2 månader.

   Radera
 3. Får man refuseringar så får man i alla fall bekräftelse på att man finns.
  Ge mig en refusering! kan jag nästan känna som ännu inte hört ett skit. (Å andra sidan är det inte så länge sedan jag skickade in. Efter hur lång tid fick du dina första refuseringar?)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror att vi finns ändå : D Men en och annan refusering gör ju att man förstår att man verkligen har skickat in. Fast det gör ju ett positivt svar också förstås :) Jag visste inte att du hade skickat in, vad spännande. Lycka till! Den snabbaste refuseringen tog nog kanske tre veckor och den långsammaste ett år.

   Radera
 4. Trist med refuseringen. Det är rätt inställning, bryt ihop en liten stund och sedan tar du nya tag. Numera ser jag dem som en drivkraft, för de sporrar mig att utvecklas och bli bättre, och att fortsätta arbeta på manuset i fråga.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Supertrist! Jag har brutit färdigt nu och nu går jag vidare! : ) Precis så är det ju, man får tid att både utvecklas själv och att utveckla sitt manus. Eller att börja skriva på något nytt. Det kanske finns en mening med att inte bli antagen innan man är riktigt redo : )

   Radera
 5. Trist! Du får ha en trevlig fredag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Supertrist! Jag fick en riktigt trevlig fredag och lördag. Hoppas att du också fick det.

   Radera
 6. Instämmer med Lotta till 100%. Kram

  SvaraRadera
 7. Trist med refusering. Men det är ju bara att gå vidare.
  Jag längtar inte efter att bli refuserad, men jag längtar tills jag har ett färdigt manus att kunna skicka in. Det har du! Bara det är ju jättebra. Så fortsätt kämpa, förr eller senare får du napp!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är supertrist! Men precis som du säger, så är det bara att gå vidare, det finns ju ingen annan väg att gå : ) Jag kämpar envist vidare. Snart är du också där.

   Radera
 8. Det där var mindre roligt! Men å andra sidan, inget är slut ännu!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkligen mindre roligt! Men det är verkligen inte över, det är långt ifrån över! :)

   Radera
 9. Tycker du inte att det börjar bli dags att vara med i Egenutgivarna och ge ut boken själv? Vi har ju redan en monter till Bokmässan och allt? Skulle vara jättekul att ha med dig där!

  Stor kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack gulliga du! Jag tror att jag skulle trivas utmärkt tillsammans med er och de tankarna finns hos mig hela tiden. Att ni på Egenutgivarna finns nu gör ju saken mycket lättare för oss andra.
   Kramar!

   Radera
 10. Jag skickar varma kramar och kraft för att fortsätta vägen mot manusantagning! Kul att du läser The body knows.... You like? Kramar och trevlig helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack söta du! Det är bara att kravla sig upp igen och kämpa vidare. Jag tycker väldigt mycket om The body knows... det finn väldigt mycket intressant att lära sig i den.
   Kram och fortsatt trevlig helg du med!

   Radera
 11. Asch då så trist - och inte kom den en fredag heller, nya rutiner på förlagen?

  Se det som ett gupp som du snart är över snabbare än du trott.

  Skickar en kartong med solsken över cyberspace.

  Många kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mycket trist! Men inte på en fredag, så jag hann komma i partyform till helgen i alla fall : )

   Ett eller annat, eller ja, det börjar ju bli ett gäng, men det klarar jag. Om jag tar mig fram fortare så kanske jag inte ens känner av dem till slut : )

   Tack för solskenet, det värmde ända in i själen idag!

   Kramar!

   Radera
 12. Du är tuff och du kämpar! Heja dig o kämpa på! StyrkeKramar! Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du! Jajjemen! Här kämpas det vidare med stor envishet : )
   Kramar!

   Radera
 13. Det finns bara en väg, bryta ihop och fortsätta, inte ge upp:)

  SvaraRadera