.

.

lördag 12 maj 2012

Tålamod

är något som är väldigt viktigt att ha här i livet.


Först har vi varit och hjälpt till på barnens skola där de haft skolbarnens dag idag. I ösregn fick vi alla försöka att upprätthålla lite glädje och vårkänsla. Vi stod på stationen där ettorna, dvs nästyngstingen hade tre-kamp. Vi skötte bollkastning och basket i tjugo minuter. Det räckte för sedan kändes det riktigt kallt och ruggigt. Då gick vi vidare till dotterns klass som sålde fika och det var inomhus. Lyxigt! Där fikade under tiden som hon sålde fika. Det var riktigt skönt och gott. Själv hade jag bakat bokstavsmuffins.


Sedan åkte vi hem för att ge småkillarna en snabblunch innan basketen, som söta dottern var snäll och följde med på den här gången. Precis nu kom svärföräldrarna tillbaka efter sin Lund utflykt och när småkillarna och dottern kommer tillbaka från basketen blir det tre-kaffe med bokstavsmuffins.

Igår fortsatte jag redigera i mitt första manus och har nu bara cirka 30 sidor kvar. Jag hade hoppats hinna komma igenom dem under tiden som småkillarna var på basket men så kom svärföräldrarna lite tidigare än beräknat, så nu får jag se när det kan bli gjort. Jag längtar så mycket efter att vara igenom. När jag vaknade så fanns manuset i tankarna direkt. Snart så!

14 kommentarer:

 1. Vad du kämpar, du är så duktig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du! Det är ju det enda man kan göra : )

   Radera
 2. Det låter som en innehållsrik dag. Härligt.

  SvaraRadera
 3. Lycka till med redigeringen Anneli. Inte mycket kvar nu. :)

  Ha en fortsatt fin lördag tillsammans med nära och kära.

  Kram Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du! Nu är det inte mycket kvar : )
   Ha en riktigt härlig vecka!
   Kramar!

   Radera
 4. Känner igen mig i barnets bön.... Kram

  SvaraRadera
 5. Lycka till, hoppas du snart blir klar. Vad händer sedan? En ny vända hos förlagen? Egenutgivning?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du! Snart är jag klar. Sedan blir det nog avfärd till några nya förlag. Jag väntar fortfarande på svar ifrån några.Egenutgivning är heller inte omöjligt. Vi får se!

   Radera
 6. Intensivt, men härligt (?) :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Definitivt intensivt och absolut härligt! : )

   Radera
 7. Jag hoppas att det där går från redigerat första manus till tryckt debutroman för jag vill köpa din bok och läsa om din värld. NU vill jag det och jag har inget som helst tålamod :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hoppas detsamma som du! : ) Men jag är ju tvungen att försöka jobba med mitt tålamod : )

   Radera