.

.

tisdag 1 maj 2012

Den allra första dagen

med helt underbar sommarkänsla. Jag kan inte ens beskriva allt härligt som huserar i min kropp just nu. Hela jag spritter i kapp med alla blommor och all växtlighet som exploderar utomhus. Plötsligt känns ingenting svårt, hur kan det vara det när det är så fantastiskt utanför våra fönster och runt allas våra väsen. Allt det jobbiga lägger jag nu åt sidan, för att njuta av livet istället. Que sera sera! Det som sker det sker, men tills dess så väljer jag att njuta fullt ut. Det finns inget annat att göra när ögonen fylls utav det vackraste man kan önska sig.

Om det är någon som vill mig något så hittar man mig någonstans bland det här.

Idag var en sådan dag då all energi som har runnit ur mig sedan hösten tar tillbaka sin rättmätiga plats inne i mig igen. Kinderna och näsan är röda av solen och värmen och hela dagen har spenderats utomhus. Barnen har till och med badat i vattenspridaren. Och jag känner att jag lever på riktigt igen! Jag ÄLSKAR våren och sommaren. Jag vill INTE bo i Sverige på vintern. Jag är en sommarmänniska, så är det bara!
 

22 kommentarer:

 1. Svar
  1. Visst är det och verkligheten är ännu bättre : )

   Radera
 2. Ja gudars vilken underbar dag vi har haft! Jag började nästan gråta när sonen och jag satt och åt glass på en bänk tre meter från havet och filosoferade kring livet. Åtta år till i Sverige, sedan ska jag flytta söderöver. (Och leva gott på alla pengar jag kommer tjäna som författare och alla fantastiska böcker jag kommer skriva. Men det är en annan historia ...)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Helt galet underbar! Man fattar hur mycket man har längtat. Jag håller med dig om att det känns så fantastiskt att man vill gråta. Jag vill också bo mycket mer söder över. Någonstans där man slipper allt det gråa och dystra. Åtta år, det verkar vara magiskt för er, vad händer då? Och tänk om man kunde leva gott i värmen, på att skriva bästsäljare : ) Det är klart det går, det måste gå!

   Radera
 3. Åh, vilken underbar värld! Härliga vår - vi behöver dig!!!!

  Och Hanna, ska vi satsa på att bli grannar söder över? Med Anneli i mitten?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis så, underbara, fantastiska värld! Vi älskar dig!

   JAAAA! Vi tre blir grannar söder över, det blir ännu mer fantastiskt! : )

   Radera
 4. Hej vännen!
  Jag håller helt med dig!!! Om allt... Jag känner med hur orken och energin och glädjen och lusten till allt, till livet, kommer son en jätte-ström in i hela mig! Tänk vad vädret ändå påverkar en....
  Inte så konstigt när vi får leva med den bittra vintern så länge i SE....
  Underbara foton, har du tagit dem idag?
  KRAM!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej där!
   Visst är det så att energin fylls på i en rasande fart just nu! Underbart!

   Tack, visst är de ljuvliga! Jag tog bilderna i går!
   Kramar!

   Radera
 5. Helt underbar dag!
  Har suttit på altanen och läst och det var nästan för varmt! =O

  SvaraRadera
  Svar
  1. En helt fantastisk dag! Själv satt jag ute lite för länge och blev röd som en kräfta i ansiktet, fast det lugnade sig lite under kvällen : )

   Radera
 6. Tokhärliga bilder! Här har vi inte kommit längre än att björkarna fåt yttepyttesmå musöron. Men vad gör det när solen riktigt vräker ner! :D *kram*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, det är nästan overkligt vackert just nu! Allt det sköna kommer alldeles snart till er också : ) Huvudsaken är ju att det är på gång. Äntligen!
   Kram!

   Radera
 7. In the summrtime: tonårsminnen:-) Vackra bilder!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Visst är det härlig sommarmusik fylld av fina minnen : )

   Radera
 8. Nu har vi den mest fantastiska tiden att njuta av! Underbara bilder! Kram! Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du! Absolut den mest underbara tiden på året!
   Kramar!

   Radera
 9. Tänk vad sol och värme kan göra!

  SvaraRadera
 10. Vad glad jag blir! Och jag känner likadant. Just nu i detta nu finns inga problem, bara underbar fågelsång och solsken:). Älskar låten du har med, det spritter i benen!
  Bamsekram! <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det fullkomligt underbart! Det är verkligen en gammal sommargoding : )
   Många kramar!

   Radera
 11. Ja, nu lever jag upp, min själ, min kropp. Så underbart att få vara med om den här förvandlingen i naturen och i sig själv! Var finns den underbara park (?) med körsbärsträd?
  Kram Mikaela

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis så är det verkligen! Våren får hela kroppen och själen att bli lycklig. Den fantastiska parken finns i Helsingborg.
   Kram!

   Radera