.

.

söndag 28 mars 2010

Skön slapp söndag


I går var vi på 45-års fest. Vilket ös. Jättegod middag och supertrevliga människor. Vi var bara runt femton personer men de flesta av dem, bland annat jag, dansade non-stop i två och en halv timme. Det känns i kroppen idag, men roligt var det. Jag älskar att dansa och det händer alldeles för sällan nuförtiden.

Jag hann inte scanna födelsedagskortet som jag gjort till födelsedagsbarnet men för att visa lite av mitt scrapbookintresse så visar jag två andra födelsedagskort som jag har gjort. Scrapbooking är en superrolig hobby som jag pysslar med så fort jag hinner. Just nu är det inte så ofta som jag skulle önska. I första hand gör jag fina fotoalbum till mina barn men att göra kort är också jättekul.Nu blir det härlig slappkväll med pizza och film tillsammans med barnen.


3 kommentarer:

 1. Vilket krångel det var nu då ..tredje gången gilt..

  Vilka fina kort.. man skulle egentligen anstränga sig mer och göra lite fina album, det blir roligare att titta på bilderna då !
  Här blir det också film ... katastrof.. jordens undergång.. 2012 !
  Ha det bra...

  SvaraRadera
 2. Vad duktig du är på att scrappa. Jättefina kort. Låter som att ni var på en trevlig fest ni var på igår. Jättefin klänning från OM. Jag brukar också fynda OM på tradera, perfekt....

  Kramkram Anne

  SvaraRadera
 3. Elvira: Ja, det är så kul att kunna lämna över ett riktigt fint minnesalbum till sina barn. De gillar att sitta och titta i det.

  2012 såg jag med min son. Katastrof är verkligen rätta ordet. Riktigt läskigt att tänka på att det faktiskt skulle kunna hända.

  Anne: Att scrappa är jättekul. Handgjorda kort brukar verkligen uppskattas.

  Tradera är ett perfekt sätt att fynda på tycker jag :)

  Kramar !

  SvaraRadera