.

.

tisdag 30 mars 2010

300 000




Jag är lycklig! Jag har skrivit över 300 000 tecken i min blivande bok. 300 000 tecken som jag har knackat fram på min dator. Tecken som tillsammans bildar en berättelse. Nu är jag på gång, på riktigt. Jag har gett påhittade människor liv och skapat en overklig verklighet. Orden ger liv åt mina karaktärer, mina huvudpersoner.

Jag känner mig så priviligerad och överlycklig att jag kan och att jag får skriva. Det finns inget bättre. Så här skriver Malin om viljan och att göra vad som krävs för att få skriva.

Det är inte alltid lätt med barn, hus och alla måsten som finns i våra liv. Men när jag sitter där och skriver då befinner jag mig i en annan värld. Inget annat existerar längre. Min familj får dra mig från datorn. Då är jag varm, yr och fullkomligt lycklig. Det finns inte mycket som kan överträffa den känslan.

4 kommentarer:

 1. Så fint du skriver om skrivglädje! Har lagt till din blogg på min blogg så nu kan jag följa dina inlägg, vilket jag ser fram emot.
  Lycka till med din bok. Förstår precis lyckokänslan, eftersom jag själv älskar orden lika mycket som du gör. Kramisar Kim

  SvaraRadera
 2. Förstår verkligen att du gillar att skriva, för du gör det så bra! Känner igen mig i detta att skriva på ex bloggen eller pyssla hemma...då förlorar jag rum och tid...;)
  Kram Adela

  SvaraRadera
 3. Tack för era fina ord!

  Kim: Skrivglädjen som tog lång tid för mig att hitta är en sådan lycka att det knappt går att förklara. Bara de som skriver verkar förstå känslan av berusning i det. Vad kul att du länkat mig.

  Adela: Att skriva och pyssla är en typ av terapi på många sätt.

  Kramar!

  SvaraRadera
 4. Så underbart det låter, säg till när den är klar, då ska jag köpa den. Jag tyckte om det du skrev om sorgens fåglar. Det är precis så det är.

  SvaraRadera