.

.

fredag 1 oktober 2010

Äntligen fredag

Det har varit så mycket med förberedelse inför rättegången och mitt skrivande så i kväll ska vi ha det riktigt mysigt tillsammans här hemma. I kväll ska jag bara tänka på, prata med och mysa med min fina familj.

6 kommentarer:

 1. Jag är bara lite avundsjuk...

  SvaraRadera
 2. Hoppas ni får en riktigt härlig myskväll. Vi sitter här maken och jag vid varsin dator och jobbar med lite olika företagsgrejor. :)

  Kram

  SvaraRadera
 3. Annika:
  Alla har vi våra dagar när livet inte är riktigt som vi vill. Hoppas kvällen blev bra ändå :)

  Nina:
  Vi har haft det riktigt mysigt. Nu är det dags att sova. Hoppas att det går bra med era företagsplaner :)
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Balsam för själen den där stunden med familjen. Ska se om jag kan läsa mej till vad som hände. Något som jag däremot läste var att det kommit saker till dej som ska in i nästa bok, så spännande. Jag ser fram emot att få köpa den första. Du skriker när den kommer va? Det behöver jag troligtvis inte fråga. Hela du är mod.

  SvaraRadera
 5. Adela:
  Det var så härligt att bara vara tillsammans :)
  Kram!

  Trolligt:
  Familjen är ALLT. Utan dem finns ingen mening med allt det andra.

  Jag måste le när jag läser om hur du beskriver mitt mod. Det är det sista jag skulle förknippa mig själv med. Jag har varit rädd för saker i hela mitt liv. Jag har jobbat hårt för att inte vara det och det har förändrats drastiskt de senaste två åren. Däremot mitt skrivande har varit helt självklart sedan första meningen kom till mig på Mallorca. Där finns ingen rädsla. Där kan jag svinga mig ut i det okända utan minsta rädsla. Kanske är det passionen och den där känslan av att vara tvungen att skriva som gör att det fungerar så lätt. Självklart kommer du att höra, och nu säger jag inte ens om, utan när min bok kommer ut, för jag skrattar jante rakt upp i ansiktet :D

  SvaraRadera