.

.

måndag 4 oktober 2010

Bitar av mig


Trolligt undrade om jag hade tid att svara på det här. I mitt liv har man inte tid, den tar man sig så, here goes!

1. Kärleken i mitt liv: Min älskade familj ÄR mitt hjärta. Utan dem är jag INGENTING. Inget jag någonsin kan äga eller göra i mitt liv har något värde utan dem.

2. Min favoritfärg är: Grön, gärna dov och varm.

3. Jag är fantastiskt glad: Att jag efter många års sökande och själsresande har hittat mitt autentiska jag. Till slut! Jag vet vem jag är, vad jag tycker och sist men inte minst vad jag vill. Själsresandet slutar aldrig men jag har hittat en väg som jag tycker mycket om att gå.

4. Jag vet fortfarande inte: Hur det plötsligt kom sig att jag började skriva böcker. Särskilt inte så här sent i livet. Jag är bara så glad att det blev så.

5. Min dröm är: Att flytta till Mallorca med min underbara familj. Bo i ett hus med utsikt över medelhavet och skriva böcker. Jag vill leva det ultimata författarlivet :D

6. Jag tror: På mig själv, för jag tror att det alltid måste börja där på något sätt.

7. Jag kommer förmodligen aldrig: Att tycka att människor har olika värde. Det spelar ingen roll vad man jobbar med, vad man tjänar eller var man kommer ifrån. Det är vad som finns inuti som räknas. Alltid! Det må låta som en klyscha men så är det för mig. Jag tycker så illa om när människor döms eller betygsätts efter ytliga saker som inte har något som helst verkligt värde.

Häng på alla som känner sig manade.

5 kommentarer:

 1. Jättefin lista! jag kan verkligen instämma på det mesta! :) Tänkvärda ord och rörande kärlek. jag ska testa denna också så fort jag får lite tid över! kram så länge!

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig läsning.

  SvaraRadera
 3. Trillingnöten:
  Gör det, det blir intressant att läsa.
  Kram!

  Trolligt:
  En liten bit av mig :)

  SvaraRadera
 4. Både roligt och intressant att läsa om dig. :)

  SvaraRadera
 5. Hej Anneli!

  Vad roligt att "lära känna" dig ytterligare genom dina svar. :) Jag kan se dig framför mig sittandes på en terass på Mallorca med en oändlig havsutsikt och laptopen framför dig. The sky is the limit.

  Stor Kram
  Lotta

  SvaraRadera