.

.

fredag 22 oktober 2010

Så mycket bättre

Jag har köpt böcker och de kom hem till mig idag från AdLibris. Nu känner jag mig verkligen piggare. Det ska bli riktigt spännande att läsa dem allihop. Vet inte vilken jag ska börja med bara. Boken som jag läser just nu tar aldrig slut. Blonde av Joyce Carol Oates. Den är väldigt bra men ganska tung och dyster och dessutom väldigt lång, 862 sidor. Eftersom jag varit trött på kvällarna under en period, det är då jag tar mig tid att läsa, så går det långsamt. Jag har läst 650 sidor ungefär, så det är en bit in i berättelsen i alla fall. Sedan kan jag välja en av de här böckerna. Det ser jag verkligen fram emot.

Själv väntar jag fortfarande tålmodigt. I dag är det fem veckor sedan jag skickade mitt manus till förlagen.

14 kommentarer:

 1. Å, du måste börja med Simonas förstås!

  SvaraRadera
 2. Åsa:
  Det var nog det jag tänkte. Särskilt som jag behöver läsa något lättsamt efter 862 sidor som är ganska tunga :)

  SvaraRadera
 3. Har jag sagt att det tog TVÅ ÅR innan jag fick svar från förlaget när jag skickat in mitt manus Tillbaka till Pompeji? Sätt dig och skriv nästa bok och glöm bort att de har ditt manus, då går tiden fortare och du kontaktar dig med ett positivt svar! Kram Kim

  SvaraRadera
 4. Alltid härligt att få hem en bibba nya böcker!
  Håller tummarna för ditt manus men vet att det kan ta otroligt lång tid innan man får svar!

  SvaraRadera
 5. Fem veckor, hur lång tid kan det ta egentligen?

  SvaraRadera
 6. Simonas bok är jättebra! Härlig, mysig och lite spännande. :) SJälv är jag jättenyfiken på både Amandas och Sofies böcker. :) Du får berätta om hur de är så fort du läst dem.

  Kram

  SvaraRadera
 7. Kim:
  Jag skriver på för fullt!
  Att jag skriver i bloggen om min väntan är mest för att det är kul att ha koll på tiden.
  Kram!

  Märta:
  Det är så kul med nya böcker. Särskilt när man har lite koll på författarna :)

  Tack för tummhållningen. Du har rätt i att det kan ta väldigt lång tid innan man får svar. Sålänge det inte kommer något negativt svar så finns hoppet kvar :D

  Nilla:
  Det verkar som om det kan ta flera år ibland men jag hoppas jag slipper vänta så länge :) Förlagen skriver att de försöker svara inom 3 månader så jag hoppas på något sådant.

  Nina:
  Jag återkommer när jag läst :)
  Kram!

  Nina:

  SvaraRadera
 8. Har hört mycket gott om Simonas bok. Själv läser jag heller inte så mycket tyvär, precis som du trött om kvällarna...

  Tack för uppmuntrande ord hos mig! Ja, vi får hålla tummarna för varandra. Jag har skickat till ca 10 förlag och är med på skivsidan.com's manustävling.

  SvaraRadera
 9. Å, finns det något roligare än att få böcker i brevlådan? Har precis läst ut Simonas bok, och jag gillade den verkligen. Det trodde jag ärligt talat inte innan. Jag tycker att kärlek är en viktig ingrediens i en bra historia, men just romantik trodde jag skulle bli för sliskigt för mig. Nu vet jag att jag hade fel. Den var som sagt jättebra, nu är det bara att vänta på hennes nästa!

  SvaraRadera
 10. My Myself and I:
  Jag läser mest på sommaren. Då har jag mest tid och ro.

  Vi som väntar på positivt svar från förlag får hjälpa varandra att hålla modet uppe. Det tror jag alla behöver det lite då och då. Jag har bara skickat till 5 förlag. Kanske skulle man skicka till några fler eftersom väntetiden är så lång?

  Karina:
  Det är superkul med nya böcker. Man måste bara ge sig till tåls och läsa ut den man redan håller på med :) Jag tror aldrig jag läst någon bok i Simonas genre så det ska bli spännande.

  SvaraRadera
 11. Jag hinner inte heller läsa så mycket som jag skulle vilja.
  5 veckor är inte så lång tid att vänta svar från förlag, tre månader är nog mer vanligt... Jag håller verkligen tummarna för ett positivt besked!

  SvaraRadera
 12. Annika:
  Jag håller med, 5 veckor är inte någon lång tid. Jag är glad om jag får svar inom 3 månader eftersom jag hört om skräcktider på flera år :)

  Vi får hålla tummarna för varandra :D

  SvaraRadera
 13. Vad tråkigt att du har mått dåligt Anneli! :( Jag har ju själv legat nerbäddad och under tiden har det hänt massor här inne trots att du har varit sjuk. Så jag har fullt sjå att läsa ikapp. ;)

  Härligt med nya spännande böcker som ligger och väntar på att bli lästa. Ska bli roligt att höra vad du tycker om dem då du har läst dem.

  Jag hoppas att du känner dig piggare nu och har fått tillbaka lite av energi och kraft?

  Ta hand om dig!
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 14. Lotta:
  Jag blev snabbt frisk igen :) Hoppas att du också är frisk nu. Det är ju verkligen den tiden på året när sjukdomarna avlöser varandra men vi har haft tur och inte fått några allvarliga åkommor.

  Nya böcker är verkligen härligt att få. Jag ska skriva om dem när jag läst dem. Jag följer författarnas bloggar och de är alla debutantböcker så det ska bli spännande :)

  Ha en skön söndag!
  Kram!

  SvaraRadera