.

.

onsdag 11 augusti 2010

Vill inte


Huvudet surrar av tankar. Vemodet tränger sig på då och då. Sommaren som man längtar till så många månader håller på att ta slut och jag känner mig som ett trotsigt barn. Jag vill bara stampa med foten och säga, nej jag vill INTE!!!!! Jag vill stanna i mitt paradis lite längre. Det är orättvist att det övriga året är så långt och mörkt när sommaren är så kort. Rättegången närmar sig med stormsteg och trots att jag mot alla odds lyckats lägga det åt sidan hela sommaren så närmar den sig obönhörligt nu. Nej, jag vägrar låta det negativa ta över och ta någon plats i mitt liv just nu. Här i mitt paradis är livet bara gott och snart är det sommar igen.

7 kommentarer:

 1. Ja visst är det hemskt! Hörde idag på radion en av radiopratarna säga ordet "höst" och jag började nästan grina! Det är inte höst nu!! Det är sommar! Ett liiitet tag till.

  Ångestkramar ;)
  /Nina

  SvaraRadera
 2. Uschamej ja, vill inte alls börja använda långärmat o s v. Inte redo för detta.

  SvaraRadera
 3. Håller med dig Anneli...men det ÄR sommar än!=)
  Tror dessutom att du klarar rättegången utmärkt! Du vet vad som är rätt och att du HAR gjort rätt!

  Kramar
  Adela

  SvaraRadera
 4. Så där är jag med. Orkar inte med att sommaren är slut. Men så tänker jag redan INNAN sommaren kommer. Det är nästan så att jag inte vill att sommaren kommer, för den är så härlig att se fram emot...för när den väl är här - då tänker jag på att sommaren snart är slut. Nu försöker vi tänka på att sommaren kan fortsätta in i september! Kram!

  SvaraRadera
 5. Jag hoppas oxå att jag kan få känna sommarkänslan ett tag till. Jag hoppas att din vän i framtiden kan känna att du gjort rätt, men vi vet ju alla hur svårt dessa kvinnar har för att bryta sig loss från en som misshandlar dem. Jag önskar dig alla lycka.

  kramkram

  SvaraRadera
 6. Hej Anneli!

  Jag förstår hur du känner det eftersom jag också har lite av den där höstångesten. Och jag förstår att den är extra starkt för dig nu med den kommande rättegången och allt. Det kommer att bli jobbigt men du vet också att du gör det enda rätta. Tänk om alla hade vänner som brydde sig som du gör. Samtidigt som jag förstår att du inte precis längtar efter det är det kanske lika bra att få det gjort så att du slipper gå runt och bära på alla oro och ångest och kan gå vidare med ditt liv. Slippa känna det där obehaget i magen. Och förhoppningsvis är detta också vägen mot ett bättre liv för din väninna och hennes barn. Jag är stolt över dig vännen! :)

  Ta hand om dig!
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 7. Nina:
  Jag håller sommaren kvar i sinnet ett bra tag till :)
  Kram!

  Jeanette:
  Än ska det väl dröja ett tag innan vi behöver ha långärmat :)
  Kram!

  Adela:
  Såklart det är sommar ännu ett tag till ;)
  Tack för uppmuntran, det behövs verkligen och det betyder så mycket.
  Kramar!

  Trillingnöten:
  Klart vi håller sommaren kvar så länge det bara går :)
  Kram!

  Cattis:
  Tack för uppmuntrande ord de betyder så mycket.
  Kram!

  Lotta:
  Höstångesten är svårast precis innan den börjar men än finns det lite härlig sommar kvar att njuta av.

  Det är otroligt jobbigt att ha rättegången framför mig och jag önskar att den skulle vara över. Så många tankar snurrar, hur ska jag minnas allt, hur ska jag återge min berättelse rätt. Det bästa är såklart att inte tänka så mycket utan bara berätta men eftersom det är ganska länge sedan nu så är jag rädd att det blir fel. Obehaget i magen kunde jag definitivt vara utan. Jag hoppas bara att det gör någon skillnad. Tack för uppmuntrande ord det betyder så mycket just nu.

  Kramar!

  SvaraRadera