.

.

måndag 23 augusti 2010

Bilkonst

Vi har varit i Malmö i eftermiddag. En av sönerna har varit där på allergitest och hade utvärdering idag. Då passade resten av familjen på att åka med och uppleva Malmöfestivalen. Jag vet inte om det mesta händer kvällstid eller om det var regnet som gjorde att det var ganska folktomt. MYCKET matstånd var det i alla fall. Inte så mycket annat pågick i eftermiddag. Vi såg det här, som väl måste rubriceras som bilkonst. Kul idé tycker jag, kanske något att pyssla med om man har en gammal bil som man inte blir av med.Första skoldagen gick lysande. Min lillkille som är hemma är nog fortfarande chockad över att han kan använda vilka leksaker och spel han vill, när han vill, utan att någon annan vill ha dem. Förskoleklassaren är lycklig och så stolt över att ha börjat skolan. Fjärdeklassaren, som älskar skolan, är mycket nöjd med att få komma tillbaka med nya tag och att få träffa kompisarna igen. Sjundeklassaren är lite lugnare med färre fjärilar i magen men fortfarande aningen avvaktande. Allt som allt så är nog alla i familjen glada och nöjda över hur läget ser ut just nu.

3 kommentarer:

 1. Det låter som det ska vara...=) Allt är ju annorlunda t o m om man är hemma och får ha alla saker själv=)

  Kram
  Adela

  SvaraRadera
 2. Adela:
  Precis som det ska vara. Det var en känsla hela familjen hade i dag, att vi alla var inne i en ny fas. Nu är vardagslivet i gång igen och det är bara att köra på till nästa sommar ;)
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Vad skönt att all gick så bra för dina barn! Det är nervöst - kommer ju själv ihåg hur nervpirrande det var. Nu saknar jag nästan den känslan, för den har så smått försvunnit...

  SvaraRadera