.

.

måndag 30 augusti 2010

Då går jag ner i min källare

040506-A-6748E-014 Staff Sgt. Jessen, right, with the 748th Explosive Ordinance Detachment (EOD), supervises the insertion of a 2,000lb rocket into the basement of the Ramadan 14 building located outside the city of Ad Dujayl, Iraq, May 6, 2004. The Ramadan 14 building is an former Baath party house being demolished by The 748th EOD from Ft. Jackson, S.C. DoD photo by Pfc. Elizabeth Erste U.S. Army. (Released)

Vad jag har lust att göra med vår källare ibland. I dag till exempel......

Spara.......inte spara.......spara....... fy, vad det tär på krafterna. Jag skulle ju sitta i solen idag och redigera. Jag hoppas att det är fint väder i morgon också så att jag kan sitta ute i solen när jag jobbar. Jag vill utnyttja all tid som jag kan i solen och den värme som fortfarande finns kvar.

7 kommentarer:

 1. So klokt att sitta i solen och redigera -och kunna blunda och lyfta ansiktet mot solen mellan varven! Lycka till!

  SvaraRadera
 2. Uamej vilken karaktär du måste ha! Jag skulle nog ha valt solen redan idag...

  SvaraRadera
 3. Ibland skjuter man medvetet upp avslutet för man vill inte lämna ifrån sig boken

  SvaraRadera
 4. Sofie:
  Tack! Det blir liksom två flugor i en smäll.

  Garbo:
  Karaktär skulle jag väl inte kalla det bara ren och skär envishet :)

  Kim:
  Du har nog rätt, men den här gången blev jag mest sur på maken som tjatat om källarröjningen som jag tycker är så tråkig :D

  SvaraRadera
 5. Jadu, att spara eller slänga...jag kastade ut det mesta ur vårt förråd för några månader sen...nu kommer en hel del saker dit igen...hur går det till? Kan ju vara bra att ha, tänker jag alltid :)

  SvaraRadera
 6. Hej Anneli!

  Visst är det förunderligt hur alla dessa saker hittar in i källare, vindsutrymmen, förråd och liknande? Man tömmer och tömmer och nog fylls de på igen. ;)

  Vi håller på här hemma just nu med rensning och det är verkligen befriande att göra sig av med en massa saker som man har sparat på till ingen nytta alls. Men det tar ju som sagt en faslig tid. Helt klart något för regniga dagar. :)

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 7. Trillingnöten:
  Det tar liksom aldrig slut hur mycket man än rensar. Jag tänker ochså att det kan vara bra att ha alldeles för ofta :)

  Lotta:
  Det är helt otroligt vad man samlar på sig. Jag har svårt att slänga men det går bra när det ska skänkas bort.

  Det ÄR verkligen skönt att rensa, befriande på något sätt. Skönt att bli av med en massa grejer som tynger ner. Jag gillar när det är färdigt men att göra det är inte lika kul. Det finns ju så mycket annat kul att göra i livet :D

  Kram!

  SvaraRadera