.

.

lördag 28 augusti 2010

Jag fick en Bloggaward

Tack till http://vilsnajollen.blogspot.com/ för denna fina award!

Regler:

Som Awardvinnare ska du kopiera in Awardbilden i din blogg, för att visa att du har fått den.
Tacka och länka tillbaka till den du fick Awarden av.
När man får den så ska man skriva 7 intressanta saker om sig själv
och sedan ge awarden till 7 andra bloggare
(Skriv till dem att de fått award).

Det är inte helt lätt att komma på sju intressanta saker om sig själv men, here goes:

1. När jag gick i mellanstadiet var jag näst snabbast på 60 meter löpning, den snabbaste var en kille i min klass. Min bästa tid var 8,9. Jag åkte runt och tävlade och fick en del priser. I sjuan bytte jag skola och intressen :D

2. Jag avskyr att bli varm om handlederna. Har svårt att ha långärmade tröjor som sitter åt vid handlederna.

3. Jag drack ingen alkohol innan jag var 20 år. Det var ingen stor grej egentligen jag ville bara inte. I dag är jag ganska stolt över det faktiskt, med tanke på att jag började gå ut på disco med 18 årsgräns när jag var 14 år. Jag var ute och dansade en gång i veckan i 6 år innan jag började dricka alkohol (jag var en riktig discobrud). På min 20-årsdag drack jag vin för första gången.

4. Jag tror inte att det går en enda dag utan att jag längtar tillbaka till Mallorca. Där är min själ lycklig.

5. Jag är hysteriskt känslig för andra sängar och sängkläder än mina egna. Mitt första minne av det är redan när jag är 4 år och sover över hos min mormor. Det är ett litet hål i underlakanet och jag kan inte ligga på det. Hela natten går åt till att hålla mig ifrån hålet. Sedan är mitt liv fyllt av liknande tillfällen. Hotell är jobbiga så jag sover sällan bra när jag reser. Jag försöker att ha med mig egna sängkläder så ofta det går. Värst är det med kuddar, jag har alltid med mig en tjock badhanduk som jag lägger på den okända kudden. Ja, jag vet att jag är hysterisk och maken skrattar fortfarande åt mig varje gång.

6. Jag har legat på sjukhus på Teneriffa. Det var två av de värsta dygnen i mitt liv. Vi trodde att jag fått missfall med barn nummer tre. Ingen pratade med mig eftersom de inte kunde engelska. De bara smög omkring och tittade på mig. Så hörde jag två av sköterskorna säga död på spanska och jag kände mig ensammare än jag gjort i hela mitt liv. Det visade sig vara falskt alarm och jag var lyckligare än jag någonsin kan beskriva när jag gick därifrån.

7. Jag är gift med min soulmate. Den dagen jag mötte honom tänkte jag: där är han ju, han som jag ska gifta mig med! Det var så självklart. Nu har vi våra 4 underbara mirakel ihop och vi har varit tillsammans i 27 år.

Jag vill ge denna award till följande underbara bloggare även om det är svårt att välja bara 7 stycken!

http://jennylindgrens.blogspot.com/

http://www.enmammasdag.com/helena/

http://houseofadela.blogspot.com/

http://ninasskrivarlya.blogspot.com/

http://kim-m-kimselius.blogspot.com/

http://garboochjag.wordpress.com/

http://hellbergcoaching.blogspot.com/

7 kommentarer:

 1. Å tack snälla Anneli! Ska fundera på mina svar tills i morgon=)

  Kram och ha en fin kväll!
  Adela

  SvaraRadera
 2. Men jag vet inte vad jag gör för fel, men jag skrev alldeles nyss en kommentar och tackade dig superdupermegamycket för Awarden! Men kommentaren försvann...

  Men hur som helst, nu gör jag ett nytt försök.

  Tack gulliga du för awarden. Nu måste jag tänka ut vad jag kan ha för intressanta deltaljer om mig själv att berätta om...

  Ha en trevlig lördagskväll.
  Kramkram
  Ullis

  SvaraRadera
 3. Ohh grattis gumman! Vad fint du har fått det här inne! Kram

  SvaraRadera
 4. Adela:
  Tack själv för att jag får läsa din underbara blogg.
  Kram!

  Garbo:
  Tack själv men du och din blogg är verkligen värd ett fint pris :)
  Kram!

  Sanni:
  Tack! Hoppas att allt är bra med dig :)
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Tusen, tusen tack Anneli!! Vilken ära från en som skriver så intressant och bra själv. Och grattis till din egen award! Visst blir man glad!?
  Av det privata du delat med dig av tyckte jag bäst om nr 7 (kärlek) och nr 5 (skratt). Förlåt liknelsen, men nr fem fick mig att tänka på sagan om Prinsessan på ärten? ;)
  Kram!

  SvaraRadera
 6. Jenny:
  Tack själv, jag är glad att jag får följa din blogg och dina tankar. Jag blir jätteglad. Man sitter liksom i sin ensamhet och skriver och har ingen aning om vad folk tycker och så får man veta att någon gillar det. Det är kul.

  Prinsessan på ärten var ju en tanke, jag tror maken skulle hålla med faktiskt. Lite besvärlig och mycket känslig eller tvärt om :D
  Kram!

  SvaraRadera
 7. Hej Anneli!

  Grattis till din fina award! :) Den är du verkligen förtjänt av. Du har en härlig blogg där du bjuder på dig själv, alltid är lika positiv och omtänksam och full av livsglädje och visdom. :) Jag är så glad att jag hittade hit till din lilla vrå. Fortsätt att glädja oss alla med dina härliga inlägg och njut av din välförtjänta award Anneli! :)

  Ta hand om dig!
  Kram Lotta

  SvaraRadera