.

.

söndag 22 augusti 2010

Uppladdning

Nu är startskottet nära. Uppladdning pågår för fullt. Barnen är pirriga och spända inför det nya. Alla hoppar upp ett steg. En börjar i högstadiet, en börjar i mellanstadiet och en börjar i förskoleklass. En är kvar hemma men ska nu vara det enda barnet som är hemma medan de andra barnen är i skolan. Jag tror att det kan vara riktigt skönt faktiskt.

Det blev inte så mycket skrivet i dag som jag hoppats men inget kan bryta mitt flow och lyckokänslan från igår. Det är mycket som ska fixas inför skolstarten och det är som det ska vara just nu. Snart har jag mycket mer tid att skriva och redigera. Snart! Jag kan leva länge på gårdagens lyckorus. Vilken energi. Eufori i dess renaste form.

Gårdagskvällen/natten blev smått galen. Efter att alla kommit till ro i sina rum för natten gick jag upp till datorn för att avsluta det som jag påbörjat innan maten och filmen med barnen. Jag vågade inte låta det vänta eftersom det tagit så lång tid att hitta svaret, jag var rädd att tappa mitt flow. Och vilket flow det var. Jag gick motvilligt och la mig vid sex på morgonen. Det var ljust och jag var hög på ord. Inte så lätt att somna då. Oroväckande pigg idag ändå. Smällen kommer väl i kväll eller i morgon bitti. Not good, då ska barnen till skolan :)

Bilden är lånad här.

6 kommentarer:

 1. Vad härligt!!! Underbart, skönt och så stimulerande när det plötsligt händer...

  Jag håller tummarna för att skriv-flowet ska hålla i sig och att du inte är helt utmattad av sömnbrist imorgon.

  Go for it, girl!

  kramkram

  SvaraRadera
 2. Vad tycker den lille om det då? Orättvist? :)

  SvaraRadera
 3. Åh vad underbart det är när man hittar lösningen och så flyter det på bara. Det är en riktigt magisk känsla. Hoppas det fortsätter!

  Kram

  SvaraRadera
 4. Anneli, vad härligt med flow! Och även fast natten blev sen, och övergick i tidig morgon, så övervinns tröttheten av den där känslan av energi, flow, som du hade kvällen innan.

  Ps. Förresten, vilken fin toppbild du har lagt upp på bloggen.

  SvaraRadera
 5. Hej Anneli!

  Grattis till ditt flow! :) Den känslan är så underbar och jag förstår så väl ditt rus. Det gäller att ta vara på det där flowet och jag kan tänka mig att det kändes rätt ok att vara trött dagen efter? ;)

  Lycka till med skolstarten i morgon och sköt om dig! :)

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 6. Garbo:
  Finns inget bättre :D Än så länge är jag i full gång. Får se hur det känns i morgon :)
  Kram!

  Åsa:
  Han kommer att må som en prins :) Det har varit en hel del tävlande om allt och inget mellan våra yngsta telingar så jag tror han kommer att uppskatta lite vila från det :D
  Kram!

  Nina:
  Fullkomligt magiskt :D
  Kram!

  Jenny:
  Tack, ombyte förnöjer :)

  Jag är ju en nattuggla, vilket inte överrenstämmer så bra med resten av familjen, så jag tänker bäst på natten. Har man dessutom ett sådant flow så klarar man allt :D

  Lotta:
  Helt ok att vara trött :D Ruset håller i sig och jag följer bara med strömmen.

  Skolstarten blir spännande för hela familjen i år :)

  Ha en riktigt skön vecka!
  Kram!

  SvaraRadera