.

.

onsdag 4 augusti 2010

Underbart

Helt fantastisk men alldeles för kort, kan man beskriva vår svenska sommar i år. Det är synd att årstiderna inte fördelats så att sommaren får ta lite mer plats. Den ofrånkomliga känslan av sorg över att den än en gång är på väg att ta slut. Än en gång måste vi motvilligt ta farväl av solens värme och alla magiska dagar, kvällar och nätter.

Men än finns det tid att njuta och just här, just nu är det omöjligt att göra något annat. Jag önskar jag kunde få in bilder på allt som är vackert runt omkring mig. Känslan av att leva mitt i paradiset är så påtaglig att jag undrar varför det inte kan få vara så för alltid. Iallafall lite, lite längre. Det har tagit för mycket av min dyrbara tid här, att försöka lägga in bilder via mobilen men jag kommer att lösa det på annat sätt så fort jag kan.

5 kommentarer:

 1. Förstår att du har det bra Anneli! Känner som du en litet vemod nu när man är hemma från semestern...men hoppas på ett fint augusti så man kan njuta av varma sommarkvällar;)

  Kram
  Adela

  SvaraRadera
 2. Jag håller också en tumme för augusti som emellanåt kan vara fantastiskt även om det här just nu är mest... skit.

  SvaraRadera
 3. Tyvärr har det ju regnat lite för mycket för min smak hittills, men det verkar ju blir bättre väder nu som det verkar. INte för att det hjälper mig så mycket, jag jobbar ju, men det är trevligare att jobba när det är sol och varmt än regn och 15 grader.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Jag känner också vemod inför de mörka tider som skola komma. Jag protesterar vilt mot att sommaren redan skulle vara över - INTE ÄN! Väl..?

  SvaraRadera
 5. Hej Anneli!

  Ja denna ljuvliga sommar kan man ju inte klaga på. Helt underbar har den varit och än finns det ju några veckor av sommar kvar. :) Bara att njuta och insupa så mycket härlig sommar som man kan och spara till de mörka höstkvällarna och morgnarna. :)

  Fortsätt njuta av sommaren och de lediga dagarna vännen så tar vi oss an hösten när den kommer. :)

  Kram Lotta

  SvaraRadera