.

.

måndag 2 augusti 2010

Moderna tider

Så var det då dags att börja använda mig av mobilen för att blogga. Inte helt lätt. Tur att äldsta sonen har koll på läget. Jag är inte helt överens med att mobilblogga, men vad gör man inte för att få göra några inlägg från denna underbara plats på jorden. Vi spenderar våra sista två semesterveckor på fantastiska västkusten. Jag sitter just nu i en liten röd stuga och tittar ut över hamnen. Solen har precis kämpat sig igenom molnen. För en liten stund sedan lättade ett segelfartyg ankar precis utanför mitt fönster. Det är en helt magisk känsla på just den här platsen. Här finns mitt lugn. Här kan min själ sväva fritt.

3 kommentarer:

 1. Hoppas du lär dig lägga in bilder, för västkusten är fantastisk och jag längtar efter nya bloggbilder här på din blogg. Kram Kim

  SvaraRadera
 2. Åh vad det låter härligt! Vill du byta med mig? Själv är jag tillbaka i den grå vardagen med jobb, dagis, köttbullar till middag, matlådor ... suck! Var tog min semester vägen?!

  Kram och njut så länge det varar.

  SvaraRadera
 3. Hej Anneli!

  Det låter som ni har det helt underbart på västkusten! :) Och av din beskrivning kan man se det framför sig. :) Det behövs ingen bild. Men jag hoppas att vi får se härliga bilder iallafall när du är tillbaka hemma igen. :)

  Ha det så bra och njut av er härliga semester. Ser fram emot att få höra om hur ni har haft det här på bloggen sedan. :)

  Kram Lotta

  SvaraRadera