.

.

tisdag 17 augusti 2010

Födelsedag

Balloons

I dag har min B en mycket efterlängtad födelsedag. Han fyller sex år och han ska börja i förskoleklass på måndag. Så vemodigt och helt underbart. Min lille kille föddes nyss och nu börjar skoltiden. Man är så lycklig och glad över att få vara med på deras resa i livet samtidigt som man bara vill stoppa tiden. Hålla dem hårt och nära sig själv och aldrig släppa taget. Tvinga tiden att stanna upp så att man får pussa på deras mjuka kind och på deras små gulliga fötter, bara lite till. Snart får man inte göra det längre. Det skulle se lite konstigt ut om man skulle pussa på sin sjugoettåriga sons fötter :O Jag hoppas att mina barn alltid kommer att vilja kramas i alla fall. Det kan man göra hela livet.

6 kommentarer:

 1. Stort grattis till sonen!
  Visst vill man att de ska vilja gosa och kramas lääänge. :)

  SvaraRadera
 2. Ett stort grattis på födelsedagen till sonen! :) Hoppas att han får en alldeles fantastisk dag. Precis så där fantastisk som den är när man fyller 6 år. :)

  Och visst är det så att man skulle vilja stanna tiden ibland och bara hålla om. Men precis som du säger, pussas och kramas kan man göra hela livet och förhoppningsvis fortsätter det även i vuxen ålder. Fast på ett annat sätt kanske. Och visst är det lika mysigt när en tonåring kryper upp i famnen och vill kramas och mysa en stund. De stunderna är jag tacksam för. :)

  Ha en härlig firardag hemma hos er och sköt om er! :)

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 3. 6-åringen är i en härlig ålder, så stor men så liten:)

  SvaraRadera
 4. Grattis till sonen. :) Njut av tiden som är just nu. Min (snart) 14-åriga dotter gillar inte att jag kramar henne offentligt, men hemma går bra. Sonen gillar inte alls att kelas och kramas. :( Mamma saknar det... Men jag får ut så mycket annat av dem istället.

  Kram och hoppas hans dag blir fin

  SvaraRadera
 5. Jeanette:
  Hoppas man får krama dem länge :)
  Kram!

  Lotta:
  6 år är en magisk ålder. Allt är möjligt:)
  Jag håller med dig, det är härligt att få deras kramar i alla åldrar.
  Kram!

  Åsa:
  Det är en underbar omvälvande ålder. Känslorna slåss mellan att vara stor och liten.
  Kram!

  Nina:
  Allt har sin tid men jag hoppas att kramarna består :)
  Kram!

  SvaraRadera
 6. Grattis till sonen! Sex år gammal minsann! Som du sa, stora killen som ska gå på förskolan och vara stor nu. Jag tänker också på det där att man inte kan pussa vuxna barns fötter...det är sorgligt. Men samtidigt...mmmm...you know what I am talking about :p

  SvaraRadera