.

.

måndag 1 februari 2010

Mandelblom


Nu blommar mandelträden snart på Mallorca. Det är riktigt svårt att tänka sig när man tittar ut här hemma. Och man kan inte annat än att längta dit just nu när det är kallt och mörkt. Mandelblomningen är något som är otroligt vackert att få uppleva. Jag längtar till våren. Hoppas att den kommer snart.

4 kommentarer:

 1. Å vilken härlig bild!
  Suck och längt.

  Kram Åsa

  SvaraRadera
 2. Ja det är underbart. Mina föräldrar bor på Mallorca. Tydligen har dom haft den kallaste vintern på 57 år så jag tror mandelblommen håller lite på sig.

  ~Livet i byn

  SvaraRadera
 3. Åsa: Visst är det härligt med vårblommor. Både svenska och spanska :)

  Livet i byn: Dom sa att det var den kallaste vintern sedan 40-talet förra året när vi var där också. Men om man jämför med Sverige så tyckte jag att det var mycket behagligt iallafall :) Jag hade ju inget annat att jämföra med så jag tyckte att det var underbart. Allting är ju som man säger relativt.

  Kram Anneli

  SvaraRadera
 4. Mmmm vilken härlig bild! Ja det känns långt borta men jag hoppas det vänder fort när det väl ska bli vår. *önsketänkande* ;-) Fast jag tycker det är OK nu när det är vitt ute och det lyser upp, bara den där jädrans blåsten som ställer till det när det snöar. Här nere på slätten fyker det ofta igen tyvärr. Mannen har fastnat med bilen nu 2ggr på en vecka på våran grusväg upp till huset.
  Kram

  SvaraRadera