.

.

söndag 23 maj 2010

Hemma


Det har blivit tradition för oss att åka vår första tur på våren till Ullared. Inte så glamoröst men roligt för hela familjen. Det är inte så långt hemifrån och vi får testa husbilen lite inför sommarsemestern. Allt fungerade utmärkt. När man bor i Ullared så kan man spela minigolf, leka i två lekparker, spela fotboll på den stora gröna ängen som vi brukar försöka ligga vid, paddla kanot, bada badbalja, bada i sjön (om det är tillräckligt varmt) och sist men inte minst shoppa. Det låter som reklam men nej, jag är inte sponsrad. Vi har hunnit mycket av det där men inte allt. De har jättegod pizza där också, så det åt vi en kväll och så grillade vi en kväll. Supermysigt, tycker hela familjen.

Plötsligt slog ju sommarvärmen till också. Vi hade koll på vädret och visste att det skulle bli varmt men det har varit kallt så länge nu så det gick inte att föreställa sig sommarvärme. Vi hade för varma kläder med oss maken och jag, som tur var hade barnen sommarkläder med sig. Jag vet att vi kunde handla sommarkläder där men man vill inte handla något som man egentligen inte behöver eller ville ha så vi kämpade på i varma jeans. Vår yngsta son hade så bråttom iväg hemifrån att han glömde skorna så det var vi tvungna att köpa på en gång (de nya skorna syns på minigolf bilden).

Tanken var att vi skulle kunna vara uppkopplade där också men det var något fel så det gick inte. Äldsta sonen blev inte så glad och jag kunde inte blogga. Kanske är det nyttigt att försöka leva utan nätanslutning ibland både för sonen och mig.

6 kommentarer:

 1. Och inte en enda kö?
  Vi har bara varit där en gång, bara över dagen, och då var det köer precis överallt...

  SvaraRadera
 2. Åsa: Jag tror att det var den bästa helgen "ever" att vara där. Så lite människor. Jag hörde personalen klaga över hur lite de hade att göra :) Helt perfekt som kund.

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Oj vilken härlig resa ni verkar ha haft. :) Jag kan också tänka mig en husbil, det verkar oerhört smidigt. :)
  /Nina

  SvaraRadera
 4. Nina: Husbil passar oss perfekt just nu och det är supersmidigt.

  SvaraRadera
 5. Hej Anneli!

  Ni verkar ha haft en supermysig helg i Ullared och vilken tur ni hade med det varma sommarvädret. :)

  Jo, det kan nog vara bra med lite frivillig eller ofrivillig datorpaus ibland. ;)

  Ha det så bra vännen!
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 6. Lotta: Vi hade det fantastiskt bra. Lillkillen har nu svårt att vänta på semestern när vi ska åka iväg på riktigt. Varje dag, flera gånger per dag frågar han om vi ska åka husbil idag. Väntan kommer att bli lång för en liten kille på fyra år. Det är drygt tre veckor kvar.

  Kramar!

  SvaraRadera