.

.

torsdag 6 maj 2010

Avatar


I eftermiddag såg vi Avatar. Jag hade inte några förutfattade meningar alls förutom att det verkade vara en bra och annorlunda film. Jag gillade den verkligen. Den innehöll allt, spänning, romantik och sorg. Ibland var den så spännande att jag inte kunde sitta still. Mina barn (mina två äldsta som fick se den) älskade den. Äldsta sonen på snart tretton år tyckte att det var en av de bästa filmer han sett.

Jag har läst om att den har Matrix känsla och det stämmer även om handlingen var en helt annan. Tanken om att leva i en parallell värld utanför sin kropp finns där. När Matrix kom var jag helt överväldigad och tyckte att det var så häftigt. Samtidigt kryper det lite i en hela tiden när man tänker på hur oskyddad den efterlämnade kroppen är vilket också skildras i båda filmerna. Jag gillar det. En helt ny dimension öppnar sig. Se den!

4 kommentarer:

 1. Jag har inte heller sett den, men nu ska det bli av!

  SvaraRadera
 2. Jag köpte filmen förra veckan och nu blev jag mycket sugen på att se den. Men först måste jag få min bok färdig. Annars kan jag inte njuta riktigt av filmen. Kommer definitivt att se den snart.

  SvaraRadera
 3. Tyckte också mycket om filmen!
  Så annorlunda och magisk;)

  Kram
  Adela

  SvaraRadera
 4. Åsa: Gör det, den är riktigt bra.

  Kim: Du har något riktigt speciellt att se fram emot.

  Adela: Ja, absolut magisk!

  Kramar till er!

  SvaraRadera