.

.

måndag 9 april 2012

Påsken

har varit mysig och härlig på västkusten. Kroppen svek mig dock lite, då jag fick fruktansvärt ont i ryggen redan första kvällen. Jag har aldrig ont i ryggen så det blev en liten chock. Kanske satt jag snett i bilen på vägen dit. Oavsett så blev jag ganska så handikappad och kunde inte vara med och dra allt ris som skulle eldas. Jag fick vila en hel del eftersom jag nästan inte sov alls de första två nätterna. Fast inget ont som inte för något gott med sig, jag hann läsa en hel del istället.


Sedan började det hagla och snöa också. Fast det gjorde inget för då kunde vi mysa inomhus vid den varma öppna spisen.
Påsklunchen var så god och trevlig och vi var 26 personer som var på plats den här gången. Vilken otrolig lycka det är att ha något så fint att vara en del av.
Så åkte vi mot hemmet på söndag morgon igen. Fast på vägen gjorde vi ett stopp hos min syster, som jag nu känt i 6 år. Hos henne finns det väldigt många djur. 3 hästar, 2 hundar, 3 katter och en hamster. Vi tog en skön promenad, den första efter min bråkande rygg. Våren är inget annat än ett mirakel.Dottern fick rida för första gången på en stor häst. Det var riktigt spännande eftersom hästen var busig och fylld av lust att få röra på sig. Men min syster är så duktig med hästar och särskilt sina hästar, att jag aldrig var orolig : )


Nisse fick vara med på ett hörn också. Han spann så att det ekade i stallet.


Nu är vi hemma igen och vardagen kommer att återgå till sin vanliga lunk imorgon. För mig är det en underbar måndag som den här veckan är en tisdag. Jag är fylld av nya tankar inför skrivandet och det kliar i fingrarna inför att få börja skriva igen. Den nya boken som jag läser nu har hjälpt mig att se en ny väg i mitt eget skrivande och redigerande. Plötsligt känns det som om jag har hittat det som saknas i mitt andra manus. Det är så enkelt när man äntligen ser det.

I går kom vi hem sent och efter att ha lagt trötta barn så kilade jag upp till datorn för att snabbt kolla mina mail innan jag gick och la mig. Jag lovade mig själv att inte fastna fast jag visste att jag knappt kunde hålla mig tills jag fick kolla min blogg och andra bloggar,  Jag kunde dock inte hålla mig från att snabbtitta lite. Man är väl inte mer än människa : ) När jag gjorde det så sattes den här låten på helt av sig själv. Den låg och väntade under mina sparade sidor, men jag slog inte på den själv. Jag blev ordentligt förvånad och jag förstod först inte alls varifrån musiken kom. Kanske var det ett tecken från ovan. See It All heter den och det är Fink som är artisten. Jag älskar den. Se It All som var den känslan jag fick när jag läste ur den nya boken som heter, Konsten att tala med en änkling av Jonathan Tropper.Nu är hela min släkt tillbaka och vi ska avsluta påsken tillsammans med dem och en god fisksoppa och vitlöksbröd hos oss. Efter det hoppas jag få lite tid för att uppdatera mig här i bloggvärlden efter min sköna påsksemester.

10 kommentarer:

 1. Låter som en härlig påsk! Eller ja, bortsett från ryggontet då. Hoppas det har släppt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den var härlig, trots ryggen. Det har släppt nu, så det är full fart igen : )

   Radera
 2. Trist med den onda ryggen, som jag hoppas snart känns bra igen, men förutom det så låter det som ni har haft en härlig påskhelg tillsammans med nära och kära. :)

  Här hemma återvänder också vardagen i morgon vilket känns bra efter en veckas påsklov och jag är som alltid lite otålig och bubblig av känslan och vetskapen om att jag i morgon får sätta mig ner och skriva igen. Vardagen är minsann inte dum den heller. ;)

  Krya på dig vännen och ha en bra skrivvecka!♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är trist att ha ont, men nu är det nästan helt bra igen. Vi har haft det toppen, trots det onda.

   Hoppas att du får en riktigt härlig skrivvecka, det ska jag försöka ha. Det är verkligen inte dumt det heller. Jag känner mig så lyckligt lottad som får skriva.

   Kramar!

   Radera
 3. Vd jobbigt med ryggont! Vet alltför väl hur det genomsyrar ens dagar!

  Men härligt med din syster! Jag har träffat min med! Fast henne har jag känt betydligt längre! ;)

  Varm påskkram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är verkligen inte kul att ha ont, men nu är det nästan helt borta igen. Det är en underbar känsla att vara helt rörlig igen.

   Det är härligt med systrar, jag har ju fyra stycken numera och en nyupphittad bror : )

   Kramar!

   Radera
 4. Tråkigt med ryggen, men för övrigt låter det som om ni haft en riktigt bra helg.
  Fast det har faktiskt varit lite tomt utan dina blogginlägg här... *kram*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Helgen blev fantastisk, trots ryggproblem. Vad gullig du är, det känns lite fint att vara saknad : ) Kram!

   Radera
 5. Välkommen hem raring :)
  Låter som ni har haft det jättefint. Å ryggen kanske spökade för att du behövde bara få vila och vara :)
  Stor kram till dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack söta du!
   Du har nog helt rätt för jag fick en riktigt skön och avkopplande påsk, tack vare att ryggen bråkade.
   Kramar!

   Radera