.

.

söndag 29 april 2012

Vårstädning


Dagen har ägnats åt promenad under småkillarnas baskettimme och nu städning. Det är väl inte det roligaste som finns, men när det är färdigt så är man så nöjd och glad. Alla städar på sitt sätt och småkillarna håller på att rensa rabatten utanför. Det är så mycket lättare och trevligare om man hjälps åt.
 

Nej riktigt så illa är det inte hos oss. Jag tycker att barnen jobbar på bra. När man städar så går det så mycket lättare om man gör det till musik, så idag får det väl bli lite bra städmusik här på bloggen.

6 kommentarer:

 1. Jag blir glad bara jag ser den där bilden överst. ;)

  Att städa kan nästan bli som lite terapi för mig. Kanske för att just städning blir lite åsidosatt nu när jag skriver på min bok (something's gotta go) och då blir det lite rensa hjärnan på tankar för mig att städa. Och jag instämmer - med musik blir det allra bäst. För nog svänger både dammsugare och rumpan lite bättre till riktigt bra musik. ;)

  Sköt om dig vännen och ha en fortsatt fin söndag!

  Kram Lotta

  Ps. Sune är stor favorit här hemma! När vi vill skratta läser vi böckena om Sune högt. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag älskar verkligen inte att städa, oftast stryker jag tvätt istället, för det tycker jag om. Maken städar hellre : ) Till musik går allt så mycket bättre och blir så mycket roligare : )

   Ha en fortsatt härlig helg!

   P.s Sune fungerar alltid, både på film och som sago-cd på kvällen : )

   Kramar!

   Radera
 2. Säg vad som inte går bra till musik :))
  Bra tänk med städningen.

  Ska ta en funderare på om jag själv ska ge mig på det nu när jag är redo att skicka in mitt manus till förlag ... till musik förstås :)

  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. ALLT (nästan) går bra till musik : )

   Det är ju inte särskilt kul att städa, men det måste ju göras då och då ändå : ) Till musik såklart! Klart du ska skicka ditt manus till musik, det kan inte betyda annat än tur : )

   Kramar!

   Radera
 3. Visst är det mycket roligare att göra saker tillsammans. Som att städa o laga mat! Allt blir enklare också med gemensamt ansvar!
  Fin Valborg till dig! Kram... Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är väldigt mycket roligare!
   Hoppas att du fick en riktigt härlig valborg och en skön 1:a maj.
   Kramar!

   Radera