.

.

måndag 16 april 2012

Hos mig

är livet fyllt av surrande tankar av alla de slag.


Mitt apelsinträd blommar just nu, det är så härligt för doften tar mig raka vägen till Spanien. Utomhus börjar det äntligen bli varmt och det börjar bli dags att få ut utemöblerna. På nyårsafton !!?? köpte vi en soffgrupp i konst rotting som jag ser fram emot att använda under många härliga sommardagar och kvällar. Grönskan håller på att explodera i ett fantastiskt fyrverkeri av färger och får det att spritta härligt förväntansfullt i kroppen.Nu är vi på rätt väg igen. Snart är allt det gråa och kalla ett minne blott.

Skrivandet låter vänta på sig och det är bara som det är. Istället håller jag på att bli expert på tänder och tandhälsa. Beslutet om min tand ligger fortfarande och väntar på beslut. Tandläkaren har fått en del av all den information som min hjärna har fyllts upp med den senaste tiden. Jag har också hittat en holistisk tandläkare som jag ska ta kontakt med. Det låter lite spännande tycker jag.

Mitt horoskop för imorgon säger detta:

"You are up against something difficult and demanding. For longer than you care to remember you have been wrestling with a particular problem. Every so often, it looks as if you have beaten it. But then, like the mythical Hydra of ancient Greece, it grows another head or two and comes storming at you again. Every so often, you begin to feel sure it has beaten you, but then, you are granted a reprieve. The process is tiring. It explains why you have begun to lose heart. It is now time to try again with a sharper sword. I have just recorded your latest in-depth week-ahead prediction. It has got some brilliant news in it."

Och det kunde inte vara mer rätt för det där locket ovanför mitt huvud envisas med att trycka ner mig varje gång jag tror att jag har tagit mig igenom. Jag har dunkat i det där locket så många gånger nu att jag börjar få ont i huvudet. Det är så tröttsamt och jag är redo att ta mig hela vägen igenom. Nu vill jag få tillbaka all min energi igen och jag vill börja skriva. Kanske är det till och med så enkelt att jag tar mig igenom när jag börjar skriva. Dags att testa igen med nya friska tag. Det är dags att slipa svärdet riktigt ordentligt.

14 kommentarer:

 1. Utemöblerna flyttade vi ut för längesedan. Vi har redan suttit ute och ätit och solat. Var har du ditt apelsinträd? Inne i solen?
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt! Vi har haft ovanligt kallt här i Skåne i år och har inte suttit ute en enda gång. Det gjorde vi på västkusten i stället. Apelsinträdet finns inomhus.
   Kram!

   Radera
 2. Gaah, har du en blommande apelsin hemma? The envy!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp, det är ett ljuvligt litet träd : )

   Radera
 3. Hur glad blir man inte när man ser dessa vårtecken? Jag hoppas att vår skrivlust snart är tillbaka! Undrar verkligen var den tog vägen...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Superglad förstås! Jag tror tyvärr att skrivlusten har begravts en aning i en massa andra tankar, men jag håller på att gräva fram den igen : )

   Radera
 4. Underbara vårblommor! Apelsinträd, så exotiskt! Skrivlusten kommer... kanske som resereporter! Håller tummarna för oss båda! Kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ljuvligt med vårblommor och apelsinblommor luktar så gott. Klart vi håller tummarna för oss båda att få bli resereporter : ) Kram!

   Radera
 5. Livet är upp och ned, lite av charmen :) Lite hit och dit!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Definitivt lite hit och lite dit : )

   Radera
 6. Vilka underbara blommor du kan njuta av, så långt har det inte kommit här. Det där taket du pratar om är lätt att fastna i. Men om man räknar alla de lyckliga stunderna så tror jag att de väger över, men det blir oftast att man minns de svåra bättre. Hoppas lockat ramlar av snart! kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här tiden när vårblommorna kommer är så fantastisk! Man måste bara bli glad. Locket kommer nära lite då och då, men jag kämpar ständigt med att hålla det ifrån mig. För det mesta går det bra som tur väl är. Det är verkligen så att de lyckliga stunderna överväger, det gör de med råge. Det är något att vara tacksam över. Kram!

   Radera
 7. Underbara vårtecken! Njuter av dina bilder för tittar jag ut genom fönstret ser jag flera decimeter snö!
  Hoppas din dag blir toppen och att det däringa locket flyger all världens väg inom kort! *kram*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Våren är verkligen helt fantastisk! Snön känns långt borta när man tittar ut här.
   Jag tror säkert att locket upplöses helt tids nog. Tills dess får jag försöka göra allt för att hålla det ifrån mig : ) Kram!

   Radera