.

.

söndag 15 april 2012

Söndag med Titanic

Igår hade vi gäster hemma hos oss. Det blev en spontanträff som slutade ganska tidigt på grund av en fotbollsmatch i dag. Men när gästerna hade gått vid midnatt så började vi dansa hemma hos oss. Det var tur att det inte var vi som skulle spela fotboll. Wow, det var härligt!
Nästyngstingen gjorde en fin morgonmacka i morse, fast jag vet inte varför bilden har vridit på sig. Han är kreativ min lille kille : )


Så har vi sett filmen Titanic idag, jag och de äldsta två barnen. Det kändes som en bra dag att göra det på för i natt är det 100 år sedan hon gick under. Äldsta sonen är väldigt intresserad av Titanic så han läser och ser allt han kommer åt om det. Under vår söndagspromenad, när småkillarna spelade basket, så blev det mycket pratat om Titanic. Det är kul att barnen intresserar sig för historiska händelser.Nu är det tyvärr dags att avsluta helgen. Imorgon är det måndag igen, men det är härligt det också.

6 kommentarer:

 1. Titanic i 3D! Missade tv-serien som startade idag.
  Kul med dans:-) En fin dag!
  Kram... Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Nej, det var den gamla vanliga filmen. Fast barnen vill gärna se 3D-versionen också. Titanic-serien är inspelad och den ska vi se tillsammans också.
   Det är alltid kul med dans! : )
   Kram!

   Radera
 2. Tänk, det är vissa händelser som väcker sånt intresse :) Titanic och Andra Världskriget är några som verkligen håller...Ha en fin måndag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det är verkligen så, och det är roligt att barnen hittar just sina intressen.

   Radera
 3. Ah, va den bra?
  Hoppas ni har en fin vecka nu :) kramar Åsa

  SvaraRadera
  Svar
  1. : )
   Ha en riktigt fin vecka du också! Kram!

   Radera