.

.

onsdag 2 januari 2013

Lugnet

har till slut lagt sig över vår tillvaro.Våra nyårsgäster från Stockholm åkte hem i morse och efter det la jag mig för att vila en stund till, medan maken skjutsade dem till flyget. Jag vaknade strax innan 12 och jag tyder det som att jag verkligen behövde sova, särskilt som förkylningen hänger kvar ännu. Efter det har jag inte gjort något vettigt alls. Nästyngstingen har haft en kompis här och maken och jag snackade bort en stund med kompisens pappa. Ja, typ så mycket har jag gjort. Och sett på tv, den eviga mentala gungstolen för övertrötta.

Något sådant! : )

2013 Efter en fantastiskt trevlig nyårsafton är det dags att fundera en stund på vad det är man vill ska hända under det nya året. Det känns som vanligt och ändå hoppfullt och pirrigt i magen på något sätt. Kanske är det bara vetskapen om att skrivtiden närmar sig, kanske är det något helt annat! Oavsett vill jag bara klargöra något för mig själv och för 2013, I am ready, bring it on!!!


Bild 1 är lånad här.

10 kommentarer:

 1. Ibland behöver man sova och sova länge. Bra att du gjorde det.
  Själv somnade jag på soffan igår kväll, vaknade kl 02.30 och gick då ut med vovven. Vi la oss sedan och vaknade 12.26. Ingen av oss är förkylda, men sova behövde vi tydligen ändå.
  Det kändes som att vara tonåring igen - då man hade "råd" att sova halva dagen. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ibland behöver man ju det och jag tror att det är klokt att lyssna på sin kropp. : )
   Hoppas att du fick en skön dag idag.
   Kram!

   Radera
 2. Skönt med lite lugn och vila också. Krya på dig! Och gott nytt 2013. :-)

  Kram M

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du! Det är verkligen skönt, särskilt efter en hektisk december fylld av en märklig blandning av sjukdom och festligheter. God fortsättning på det nya året till dig och din familj! Må det bli fantastiskt! : )
   Kram!

   Radera
 3. Åh jag älskar ABBAs Happy New Year, men jag hade inte sett videon förut. Tack för den :)
  Och Gott Nytt År på dig! 2013 kommer blir ett bra år tror jag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är den bra! Vi spelar alltid Happy New Year med ABBA på nyårsafton, helst under 12-slaget! God fortsättning på det nya året! Jag är säker på att det blir ett fantastiskt nytt år!

   Radera
 4. Det är så sant. Utan en plan blir man ståendes på en fot! I got a plan! ;) Hoppas din plan går precis som du vill!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis så är det, man får ingenting gratis! Vi får hoppas på att våra respektive planer inte gör oss besvikna utan ger oss härlig utdelning : )

   Radera
 5. Det är viktigt att lyssna på kroppen, det är ju den som vet när vi har energi och inte.
  Håller med dig om att man måste sätta upp mål, mitt skrivarmål i år är att skriva klart och skicka in till förlag.
  I år händer det Anneli!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att lyssna på sig själv är alltid en bra ide! Du har helt rätt, i år händer det, för oss båda! Jag önskar oss lycka till! : )

   Radera