.

.

torsdag 10 januari 2013

Jahapp

dagens väder och så även känslan för dagen är grå. Grå, grå, grå! Inte ens makens semesterfunderingar lyckades ändra den känslan.


Fast det kom lite snö nu i eftermiddag. Lite vitt lyser upp en aning. I morse ville jag inte ens gå upp, det kändes som en dag att sova sig igenom. Det gjorde jag såklart inte. Varför det är så klart vet jag faktiskt inte. Jag ägnade därför förmiddagen åt strykning och tv-tittande under tiden. Har någon sett The Real Housewifes of Washington DC? OMG vilken serie, vilka människor, finns de på riktigt och i så fall varför och hur gick det till? Själv är jag hooked bara för att det är helt overkligt hur människor kan bete sig. Det är så sorgligt!Jag har överhuvudtaget inga vänner som skäller på mig, hittar på saker om mig eller spelar att de gillar mig för att sedan berätta hur illa de tycker om mig när jag vänder ryggen till. Det sista kan jag ju inte vara säker på förstås, men jag hoppas inte det. Det lyser upp min dag!

Nu till dagen skrivtips. Skriv om det du känner till, det är inte så självklart som det låter för alla vet vi saker som vi faktiskt inte vet att vi vet, förrän vi skriver om det. Man kan verkligen hitta saker, kunskap och människor inom sig som man inte visste fanns där. Som små uppenbarelser. Hur coolt är inte det?

10 kommentarer:

 1. Det händer att jag också glider förbi något sådant program, men det jag har sett är från Jersey.
  Så galet och främmande att det är svårt att låta bli att titta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så är det verkligen, en upplevelse så märklig att man inte kan låta bli att titta. Jag har sett Jersey också ett par gånger.

   Radera
 2. Jag kan också fastna framför sådana program ibland, just för att de känns så overkliga! Intressant hur vi människor framlever våra liv helt märkligt olika!
  Ha det gott!
  Kram Helen

  SvaraRadera
 3. Verkligen olika, man blir beklämd över deras små märkliga världar.
  Ha en riktigt skön helg!
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Här har vi det vitt med snö!!

  Har också fastnat ibland framför TV3! Tur vi inte lever som dem!!!

  KRAM Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Snö är härligt!
   Jag håller med, jag föredrar mitt eget liv tusen gånger om.
   Kram!

   Radera
 5. Vi höll oss inne hela gårdagen, idag blir det dock en promenad i snön.
  Galet vad vissa människor håller på, det får en att uppskatta sina vänner ännu mer :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Både innedagar och promenader är härligt.
   Ja, nog uppskattar man både sitt liv och sina vänner oändligt mycket mer när man ser sådant : )

   Radera
 6. NÄr jag började skriva så tänkte jag skriva något historiskt men jag körde bara fast hela tiden. Då fick jag rådet av en klok människa som sa "gräv där du står" och då gjorde jag det. Det var mycket enklare. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gräv där du står är ett mycket bra tips. Det gäller bara att gräva djupt nog : )

   Radera