.

.

söndag 27 januari 2013

Den här dagen

vet jag knappt var den tog vägen!


Eller det vet jag ju egentligen, det är bara det att den inte användes så som jag tänkt mig. Jag hade tänkt redigera och gå en promenad med familjen. Men mina föräldrar bjöd oss på mat istället och där satt vi sedan länge, länge. Men först hann dottern och jag åka iväg till det stora shoppingcentret för att se om det fanns något att fynda på slutrean. Det gjorde det. Dessutom skulle en av favoritaffärerna stänga, tråkigt, men där var det 70% rea. Inte illa. Så lite blev det faktiskt gjort, även om det inte blev det som jag tänkt. Det viktigaste är att man gör det som är viktigast. Manuset finns kvar i morgon och jag satsar på att komma igenom hela då.

16 kommentarer:

 1. Ibland (oftast) blir det inte som man tänkt sig. Men det blir bra ändå :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blir ju inte det, men det är väl precis så det ska vara! : )

   Radera
 2. Tur det kommer fler dagar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är verkligen tur att man kan lita på det! : )

   Radera
 3. 70% rea är ju också viktiga saker :)) Som du säger, skrivandet finns ju kvar. Och kläder på kroppen är ju nödvändigt. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. 70% är väldigt viktiga saker : ) Dottern önskade en shoppingtripp och det tackar man ju inte nej till. Skrivandet finns kvar, det kan man alltid lita på!

   Radera
 4. Det där känner man igen. Den där stilla undran över vart tiden tar/tog vägen. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så är det säkert för väldigt många! Men det är mycket bättre än att inte ha något alls att göra : )

   Radera
 5. Bra att ni fyndade på rean istället :). Manuset finns kvar men bra kläder på rean försvinner snabbt. Idag kanske redigeringen hinns med - in nya kläder :)?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tycker vi också : ) I dag har det redigerats istället, men i de gamla vanliga kläderna : )

   Radera
 6. Jag har inte heller rört mitt manus, men idag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag lyckades redigera i dag! Hoppas du också fick tid till det : )

   Radera
 7. Nej det er ikke altid det bliver, som vi havde tænkt os, men oftest lærer vi noget af situationen... Skønne billeder og rigtig fin blog :-)
  God dag - kram Tina/OddStyle

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du! Kul att du tittar in hos mig. Nej, tiden räcker inte alltid till det man vill, men det blir oftast bra ändå! : ) Nu ska jag titta in till dig. Kram!

   Radera
 8. Jag hade som nyårslöfte att titta på min text, och allra helst skriva/redigera den, varje dag men det visade sig vara svårt. Ibland kommer saker emellan, bara att ta nya tag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så är det ibland, men det är viktigt att ha önskemål om att göra sånt som man gärna vill, även om det inte alltid blir som man tänkt sig! : ) Förr eller senare så kommer tiden som man behöver. Alltid uppåt och framåt : )

   Radera