.

.

torsdag 17 januari 2013

The power of words

är något fantastiskt och jag är mäkta stolt över att få ha tillträde till den magiska världen.


Allt beror på hur man ser på saken.

Time to make a difference!

4 kommentarer:

 1. Ja visst är det härligt. Jag gillar Björn Ranelid och hans sätt att uttrycka sig i media. Han har ofta svar på tal och kan trycka till sina belackare ordentligt. Han brukar säga att orden är viktigare än allt annat, de har större betydelse än vapen och större betydelse än mycket annat. Och om man tänker på hur mycket ord egentligen betyder bara man använder dem på rätt sätt och i rätt forum, så kan man välta berg. Coolt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis så är det ju, ord kan verkligen vara ett kraftfullt vapen. Ranelid kan verkligen konsten att använda ord på ett spännande sätt. Jag tycker att det är häftigt att få använda dem och göra en berättelse av dem.

   Radera
 2. Känner igen mig i filmen, ett tag vaknade jag precis så där med väckarklockan, för varje dag som gick blev det jobbigare att kliva upp. Tills en dag när jag bestämde mig för att vakna till "Godmorgon, godmorgon, hör alla fåglar kvittra godmorgon godmorgon i kör", då var det mycket lättare att kliva upp. Så visst har ordet makten!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är så lätt att fastna i måsten på ett negativt sätt. I perioder gör jag det också, tills jag förstår att det inte leder till någon trevlig plats. Då gäller det att hitta ett nytt sätt att tänka, ett positivt som tar en till trevliga platser. Att börja och sluta dagen med att tänka på dagen och livet i tacksamhet hjälper lång väg. Ordet har verkligen en enorm makt.

   Radera