.

.

söndag 3 juni 2012

En intensiv

helg är nu till ända. Igår var det basketavslutning för småkillarna och barnen och ungdomarna skulle göra roliga tävlingar och spela med och mot föräldrar. De som inte ville spela satt på läktaren. Maken spelade och jag och det två äldsta barnen satt och tittade på. Skillnaden i längd på spelarna var enorm, vår lillkille var minst på drygt en meter och den längsta var drygt två meter. När de två var i samma lag såg det riktigt roligt ut. De spelade i två timmar och sedan var det pizza för alla och prisutdelning inom klubben, småkillarna fick fina plaketter. Det var riktigt trevligt.


Sedan skyndade vi hem för att göra oss i ordning för gardenparty. Jag skulle hinna med både fotbad och hårfärgning. Det gick bra men det var precis. Det gällde att använda tiden väl så jag satt och solade samtidigt som jag gjorde mitt fotbad. Det var skönt för då fick jag en stunds vila i solen. Festen var supertrevlig och solen dök upp precis i rätt ögonblick för att värma oss. Lite mingel med trevliga människor och massor av dans. Fast dansade gjorde vi inomhus. Åh vad det var härligt att få dansa och det gjorde jag så mycket att jag hade ont lite här och där när jag vaknade i morse. Och så är man sådär trött och avslagen som man gärna blir efter en härligt festkväll/natt.
 

I dag har jag varit i kyrkan i två timmar. Äldste sonen ska ju konfirmeras i sommar och idag skull föräldrarna vara med på ett kyrkobesök och så var det föräldramöte efteråt. Maken tog småkillarna till deras andra basketgrupp som har avslutning nästa helg och jag gick i kyrkan. Jag måste säga att det låter otroligt trevligt att konfirmera sig nuförtiden. De har så mycket trevliga saker som de gör tillsammans och de anpassar verkligen undervisningen till ungdomarnas värld. Underbart tycker jag.

Så nu ska jag inte göra någonting mer, bara sjunka ner i fåtöljen och slötitta på tv tills jag somnar, vilket väl inte kommer att ta så väldigt lång tid.

Bilderna år lånade från Photobucket.

8 kommentarer:

 1. Slötitta på tv är det bästa efter en intensiv helg. :-)

  SvaraRadera
 2. så skönt det låter med fotbad i solen:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var otroligt skönt! : )

   Radera
 3. Jaha - det är så där man märker att tiden bara forsar fram - med avslutningar menar jag då.

  På min tid fanns det inte ens korfimationsläger - bara träligt läsande av utantillkommaihågverser utan substans ...

  Du borde slumra gott nu så här dags ... det fgör inte jag ...

  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är det verkligen och tiden rusar alldeles för fort just nu.

   Konfirmationen nu verkar så trevlig och de utgår väldigt mycket ifrån ungdomarnas perspektiv. Härligt tycker jag! Det var verkligen trist förr.

   Det slumrades väldigt gott : )

   Kramar!

   Radera
 4. Låter som en intensiv men rolig helg! Gardenpartyn är ju så mysiga. Tur att ni fick fint väder.
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var en mycket intensiv helg! Gardenpartyt var mycket trevligt och vädret härligt. Det hjälper ju när man ska vara ute i naturen och festa. Fast till dansen flyttade vi inomhus. Kram!

   Radera