.

.

tisdag 19 juni 2012

Gone with the wind

eller livet som går i 280 knyck!


Men jag är kvar här på ett eller annat sätt. Saknar min egen tid så att det gör ont ibland. Och alla er bloggare så klart. Men just nu är det helt galet mycket som är på gång.


Det blir kanske inte lugnare i morgon direkt, men den åttonde juli ser jag friheten hägra. Vi städar och fejar för att det ska vara snyggt i vårt hus och vår trädgård när gästerna anländer. Sedan ska det planeras buffé. Den sjunde juli har vi stor fest, en kombinerad konfirmations och femtioårsfest eftersom jag fyller år precis samma dag som sonen konfirmeras. Då blir det mest familjen som kommer. Sedan tänkte maken, som också fyller femtio i år, och jag ha stor fest i september för våra vänner. Då blir det DANS!!!


I lördags lämnade vi äldsta sonen på konfirmationsläger i Arild. Därifrån åkte vi vidare med husbilen för camping/shopping i Ullared. Det var sådär väder och shoppingen var svettig. Vi stannade en natt och sedan åkte vi hem för det var regn på gång, men det var som vanligt mysigt, så länge det varade. Min favoritbutik där är Rabalders outlet och där var det gott om plats och luft. På vägen hem började vi diskutera att shoppa diverse drycker inför ett antal fester som vi har framför oss. En Tysklandsresa kändes väldigt lockande. Vi tar alltid snabba beslut och bestämde att vi skulle åka redan dagen efter eftersom det passade bäst i vårt schema. Så vi åkte hem sov en natt hemma och så drog vi iväg till Tyskland dagen efter, en snabbtur då vi handlade MYCKET dricka. Tre underbara barn var med på galenskaperna, men de var nöjda med godis och den spännande båtresan. De är så fantastiska. Och äldsta sonen är tillbaka igen, trött men glad och nöjd.


Idag har jag klippt mig och det blev mer än väl godkänt här hemma. Jag är mycket nöjd. Det gäller att vara snygg en dag som denna då maken och jag firar förlovningsdag. 1985 förlovade vi oss i en helikopter, bland molnen mellan Monaco och Nice. Kärleken förändras definitivt med åren, men för oss blir den bara större och starkare för varje år som går.

16 kommentarer:

 1. Grattis till er förlovningsdag! Och ni verkar verkligen ha mycket framför er. Hoppas ni hinner pusta ut lite mellan varven.

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du, från oss båda!
   Vi har mer än fullt upp, men om man tar en sak i taget så brukar det lösa sig : ) Vi lägger in lite pustande mellan allt lite här och där.

   Kram!

   Radera
 2. Här var det friska fläktar, varaktiga och snabba beslut ... vänta var är hon Anneli ... där ... nej där menar jag ... men titta nu är hon där ... dock alltid i familjens mitt.
  GRATTIS - till allt och förlovningsdagen oxå!

  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack gulliga du!
   Japp, här fläktar det rejält och besluten tas verkligen i flykten : ) Fast nu är jag här, om än med mer på att-göra-listan än jag skulle önska. Fast med familjen samlad igen så går allt bra.

   Kramar!

   Radera
 3. Grattis Grattis! Minns när du berättade om er förlovning i helikoptern på Rivieran! Underbart!!!

  Tänk, du hinner föra att fylla femtio! Jag börjar bli pirrig... om ett år är det min tur! Förstår att ni har mkt att styra med! Lycka Till med allt och ta ett djupt andetag!

  StyrkeKram! Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du! Jag berättar det väl varje år, det är ett sådant härligt minne : )

   Ja, det känns mer än overkligt eftersom det inte går att greppa att man själv ska bli femtio år. Det låter så gammalt och jag känner mig inte ett dugg gammal. Det bästa man kan göra är att ha en hejdundrande fest!!! : D Jag andas lite mellan varven också, så det blir bra : )

   Kramar!

   Radera
 4. Ja, det var många knyck på en gång. Men ni verkar ha det under kontroll ändå. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Många knyck blir det! : ) Vi försöker att hålla oss kvar på banan. Det ska vara roligt inte jobbigt!

   Radera
 5. Stort grattis till er och leve kärleken! :-)

  SvaraRadera
 6. Aww, vad fint det låter! :) Grattis!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du!
   Visst gör det! : ) Och det är dessutom sant, även om åren byggs på : D

   Radera
 7. Massor av grattis på förlovningsdagen! Så underbart!

  Och vad ska man göra för att kvala in på den där festen ni planerar? Jag känner mig lite danssugen efter den grymma bilden i inlägget och faktiskt, när jag känner efter, lite törstig också... ;)

  Stor kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack gulliga du!

   Du har kvalat in för länge sedan och är mycket välkommen! : ) Det är föresten en väldigt bra idé att bjuda alla härliga bloggare. Vi behöver ha mer fest och behöver dansa tills det blir morgon. Och dricka lite gott också såklart! : D

   Kramar!

   Radera
 8. Stort grattis på förlovningsdagen! Vilken romantisk förlovning!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du! Det var romantiskt och helt underbart!

   Radera