.

.

onsdag 6 juni 2012

Usel och härlig

på samma gång, har min dag varit.


Jag har mått lite sådär sedan i söndags, fast lite sämre sedan igår. Vi skulle ha mys igår kväll, eftersom barnen var lediga idag. Det hade vi också och såg på barnfilmen Hopp. Småkillarna älskade den, men vi tyckte alla att den var riktigt rolig. Jag menar, candy, chicks och rock´n roll kan ju inte gå fel : )


Fast sedan skulle vi lägga småkillarna och se en film med de två äldre barnen. Det gick inte alls för jag mådde illa och kände mig yr. Jag var övertrött och gick istället och la mig samtidigt som småkillarna. Maken och de andra barnen såg film utan mig. Det händer inte ofta. Typ aldrig.

Jag har mått lite sådär idag också och sämst mår jag efter jag har ätit. Men jag har vilat på dagen också, så jag hoppas att jag vaknar pigg som en nötkärna (vad det nu betyder) i morgon.

Trots mitt tillstånd känns det riktigt härligt, för när jag inte orkat mycket mer har jag redigerat. Hela femtio sidor har jag lyckats ta mig igenom. En del tårar har kommit, men nu ljusnar det äntligen på riktigt för min huvudkaraktär. Och det känns fortfarande bra. Jag vet inte hur man kan tacka nej till ett sådant underbart manus : )

Redigeringsmusiken idag har varit rätt sorglig, men just nu känns det så ljust och härligt upplyftande i manuset, så det får bli Moby (Kleerup remix) med The Right Thing.

18 kommentarer:

 1. Många dagar som är blandade (tyvärr). Eller kanske tack och lov? Vi uppskattar det härliga stunder extra mycket kanske. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är nog så! Men det känns ändå jobbigt just när man inte mår så bra : )

   Radera
 2. Ta hand om dig vännen!

  Stor kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du, det ska jag göra!
   Kramar!

   Radera
 3. Vilken läcker bild med citrusfrukterna. Är det något speciellt som gör dej trött eller är det bara hektiskt just nu?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är den häftig! Det är inget speciellt, jag har bara sovit för lite under en period. Det fungerade utmärkt förr, men nu börjar åldern ta ut sin rätt och jag behöver min nattsömn : ) Sedan är det verkligen hektiskt nu innan skolan slutar. Jag längtar verkligen efter sommarlov och semester.

   Radera
 4. Vilken energi du har ändå med ditt manus och redigeringen, kan inte annat än beundra den. Skulle önska att jag hade lite av den också och lite mer disciplin på mig själv. Kanske kommer det...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blir väl lite så när man har längtat efter tid att redigera. När tiden väl kommer så gäller det att använda den väl : ) Du hittar säkert din tid också snart.

   Radera
 5. Hoppas att du snart mår bättre.
  Kram!

  SvaraRadera
 6. Hoppas du mår bättre nu, finaste du!

  Nästa vecka kommer Åsa till min stad och signerar Sonjas sista vilja (ser att du läser den nu) - ska bli så spännande att höra vad du tycker om den! Jag ska köpa den då!

  Varm kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack gulliga du! Just nu mår jag faktiskt ganska bra, hoppas att det håller i sig.

   Vad spännande att träffa Åsa på boksignering. Jag har snart läst ut boken och den är underbar. Jag är säker på att du kommer att tycka mycket om den. Det är en bok som gör en glad.

   Kramar!

   Radera
 7. Härlig sång! Tänk att du fixar så mycket fast du inte mår bra! Var rädd om dig! Kryapådigkram! Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du! Inte så mycket som jag borde : )
   Många kramar!

   Radera
 8. Krya på dig! Hoppas du kan sitta ute och redigera idag.

  SvaraRadera
 9. Tack, nu är jag mest trött : )

  SvaraRadera