.

.

söndag 24 juni 2012

Det är bara

regn hos mig. Vilket helt galet regnmoln vi har hamnat under här. Det regnar och regnar och regnar. Idag fick vi inte ens lite kvällssol att njuta av.Jag har en julstjärna hos mig som vägrar att dö, jag förstår lite varför faktisk för det är mörkt, grått och småkyligt här hemma.


Den känns lite konserverad faktiskt, jag menar, den köptes till första advent förra året.  Skumt, den kanske hänger med ända till nästa advent för jag har verkligen inte hjärta att inte vattna den.

Jag gillar verkligen regn och det går ingen nöd på oss, men lite sol gör ändå själen glad, så jag hoppas verkligen på att de regntunga skyarna snart vandrar vidare mot nya mål. Solen bör väl också få en chans nu när sommaren äntligen är här. Men tills vidare lever vi under en himmel som gråter många tunga tårar och lyssnar på ett rogivande Rhythm of the rain.

17 kommentarer:

 1. haha, jag känner igen det där med hjärtat och växter.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
 2. Ja, vad ska man göra? Man kan ju inte överge de små liven : )

  SvaraRadera
 3. Idag har himlen varit öppen här hemma! Ösregn!

  Du, de där julstjärnorna får man slå ihjäl!!

  KRAM! Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det börjar bli ganska så tråkigt med allt regn.

   Julstjärnor kan vara ganska så envisa : )

   Kram!

   Radera
 4. Här regnar det också, får hoppas att juli blir soligare. Hoppas du får lite skrivtid över idag :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hoppas också att det snart blir härligt väder igen. Vi behöver ju den sol vi kan få så väl. Skrivtiden låter också vänta på sig : )

   Radera
 5. Även här i stockholm regnar det idag. Inte bara regnar, det vräker ner. Fast i helgen var den ganska fint iaf. Du har åtminstone bra skrivväder! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det verkar som om större delen av Sverige är dränkt i regn just nu. Trist, vi behöver verkligen den sol och värme vi kan få. Skrivtiden låter tyvärr också vänta på sig, men snart så, den som vänta på något gott . . . : )

   Radera
 6. Skrev precis en kommentar inne på en annan blogg och går sedan in här hos dig och ser att du skrivit nästan samma sak om att "det är bara regn hos mig" i ditt inlägg. :)

  Kul, och lite trösterikt att det gäller för nästan alla just nu, det där regnet...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det börjar bli ganska jobbigt nu, vi behöver ju verkligen den sol och värme vi kan få. Hela Sverige verkar ligga under ett tråkigt regnmoln just nu : )

   Radera
 7. Julstjärnan har (tyvärr) helt rätt; vinter och kyla! :-P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, ska man vara julstjärna så passar vårt sommarklimat just nu väldigt bra : )

   Radera
 8. Inte nog med att det regnar hos oss i Värmland. Det blåser som attan :(. Vi får hoppas på sol och värme resten av veckan :).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp, nu blåser det väldigt mycket här också. Det är verkligen inget vidare sommarväder just nu. Men det ska bli bättre snart enligt maken. Hoppas att han har rätt! : )

   Radera
 9. Efter en veckas semester på ett soligt Gotland (med bara regn en endaste dag)kändes det som om vädrets makter ville göra klart att nu var vår semester slut då vi möttes av ett hällregn då vi körde av färjan i Oskarshamn. Sedan dess har det regnat oavbrutet. Regnet behövs ju det med men jag hoppas att solen återvänder snart. Den piggar upp själen på något vis. :)

  Kram Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh vad det låter underbart med Gotlandssemester. Jag förstår att det kändes jobbig att komma hem till regn och kyla. Idag har solen värmt oss igen och det behöver vi verkligen för det har varit mycket regn den senaste tiden. Vi har inte börjat vår semester ännu, utan jobbar stenhårt med förberedelserna inför konfirmations/födelsedagsfest.
   Kram!

   Radera