.

.

onsdag 20 juni 2012

Ålder är bara en siffra

visst är det så?


Det måste vara så för jag har inte hängt med alls när alla år tickade förbi och jag hamnade här. Men, men, accept and move on! Det är ju inte åren i ditt liv som spelar någon roll, utan livet i dina år. Och just nu känner jag verkligen att jag lever : D


Annars har jag pysslat med recept inför den kommande buffén. Det börjar bli dags att förbereda mat för ett trettiotal människor. Sedan behöver vi ordna en present till den kommande konfirmanden. Dricka har vi ju redan ordnat : D  En inbjudan till kommande fest i september ligger närmast på att-göra-listan nu. Man måste ju bjuda i god tid så att så många som möjligt kan komma. Och så ska jag laga massor av mat förstås.

Fast först kommer det en midsommar som vi har bestämt får bli lugn i år med bara vår familj. Vi ska bara mysa och ha det riktigt lugnt och härligt. Hoppas jag!

Det finns fler än jag som undrar lite över det här med sångerna man sjunger när man dansar runt midsommarstången. Kanske får vi aldrig några riktiga svar på det, men funderandet kan vara nog så roligt.

10 kommentarer:

 1. Är det idag du fyller jämnt Anneli? Härlig att du känner så! Som sagt åldern är bara en siffra! GRATTISKRAM❤ Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, det är inte idag som jag fyller, det är ännu några dagar kvar : ) Inte så många dock. Det är ju verkligen inget att slösa tid på att gräma sig över, då är det bättre att njuta fullt ut av den tid man har.
   Tack på förhand! : )
   Kramar!

   Radera
 2. Om du bara visste - det där med ålder kan man helt enkelt glömma utom i "prästbetyget". Inuti, det är där det händer saker oavsett siffror. Lovar & svär!

  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Finns det någon jag litar på i det hänseendet så är det dig : ) Kart det händer saker inom oss hela livet. Det är ju nu livet börjar på riktigt. Nu ska jag börja min resa som orädd och excentrisk : )
   Kramar!

   Radera
 3. Nämen! Stort GRATTIS på din dag! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack gulliga du, men det är inte idag dock! Det är bara mina många tankar inför den stora dagen, som fick ta plats också denna dag : )

   Radera
 4. Då önskar jag dig en lugn skön och fin midsommar
  kram till dig
  Emma

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du och detsamma!
   Kram!

   Radera
 5. Vilken dag är det då?
  Vi måste ju få hojta och sjunga, om än skriftligt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är den sjunde juli, då har vi fest tillsammans, sonen som konfirmerar sig och jag.

   Radera