.

.

onsdag 13 juni 2012

Retired


Jag har sovit så bra och länge men är ändå förlamade trött fortfarande. Nåja, det ska väl gå över det också.

Maken och dottern åkte till Västkusten igår för att hjälpa svärfar med deras båt. Själv är jag kvar hemma med tre barn. Vi skulle åkt allihop men jag kände att några av oss behövde lite lugn och avkoppling här hemma. Äldsta sonen åker på läger i helgen och behövde lite paus de första dagarna på det härliga sommarlovet. Sedan blir det intensiv undervisning inför konfirmationen i juli. Vi har det mycket skönt och lullar mest omkring. Fast vi lägger in lite saker som behöver göras lite här och där så vi känner oss nöjda ändå.

Too Tired med Gary Moore, jag vet precis hur det känns och ändå är låten så härlig och man blir faktiskt lite piggare bara av att lyssna på den.Kreativiteten och skrivandet verkar i alla fall vilja ta plats igen för när jag vaknade hade jag en ny berättelse i tanken. Det var en spännande idé om tid och svåra val och en gammal bro hade en stor betydelse i den berättelsen.


Jag får sova mer och samla mer kraft så är jag snart tillbaka i gamla gängor igen. Det ser jag mycket fram emot. Men först ska jag se nya Nalle Puh filmen men mina fina små telingar.

6 kommentarer:

 1. Hehe! Gillar t-shirten.. ;-)

  SvaraRadera
 2. Visst är den underbar! : )

  SvaraRadera
 3. Fullrulle med barnen... dagen jag går i pension kommer jag få fullt upp!!

  Kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är verkligen full rulle, eller det har varit, nu har vi ett skönt långt sommarlov framför oss. Precis som du, så tror jag att pensionen kommer att bli härlig med massor med skoj att göra. Jag förstår inte hur man skulle kunna ha långtråkigt när det finns så mycket roligt man kan och äntligen får tid att göra : )
   Kram!

   Radera
 4. Hoppas att du får vila ordentligt så du blir pigg och glad på alla sätt!

  Och vad kul att du har en berättelse till på gång! Men kan vi inte få läsa någon du redan skrivit snart??? ;)

  Kram!

  SvaraRadera
 5. Jag tycker att jag vilar, men blir ändå inte riktigt pigg. Förr eller senare är jag väl ändå ikapp den senaste tidens intensiva liv.

  Jag hoppas verkligen att ni ska få läsa någon av mina berättelser snart : )

  Kram!

  SvaraRadera