.

.

fredag 3 maj 2013

Wow

vilket flyt jag hade idag!


I går trodde jag på allvar att jag inte skulle hinna allt det jag behöver gör innan måndag morgon då jag tar tåget till Stockholm. Natten blev sådär eftersom lillkillen hostade otroligt mycket, stackarn. Han fick vara hemma från skolan idag också. Ändå vakande jag och hade en ny härlig energi i kroppen. En timmes träning följdes av en timmes njutning i solen. Därefter dusch och hämtning av nästyngsting. Oorganiserad som jag har varit så hade jag inte ordnat varken tid för nagelfix eller att sätta i ny dragkedja i byxorna som jag gärna ville ha med mig. Jag fick direkt en tid för nagelfix under dagen och på vägen dit lämnade jag in byxorna som blir färdiga i morgon. Lite shopping hanns det också med, inte illa alls. Jag skulle byta byxor till lillkillen och köpa något till mig själv som jag länge tänkt köpa. Ibland ska man faktiskt ha flyt också.


Däremot vet jag inte hur smart det var att fixa naglarna nu, från de stumpar till naglar som jag hade innan blev det så här:


Det är ju supersnyggt, om än utan glitter, men hur ska jag kunna skriva nu då? Jag är inte van vid att saker tar emot. Och då ska vi inte ens nämna att ta av och på byxor, eller att ta fram kreditkort när man ska betala. Jag är ute på oprövad mark här.

Jag har några saker kvar på min mentala lista, men jag är så nöjd över den här dagen och känner mig övertygad om att jag hinner. Förutom för mina manus, men kanske behöver man lägga undan saker en stund för att få ro ibland. Jag är helt övertygad om att man kan få allt, bara inte på en gång.


Snart kommer våra gäster och mys med familjen står högst upp på listan just nu. Men först, det är ju fredagskväll igen, hur nu det gick till? Då är det bara en sak som är viktig på listan. Dans! Nu kör vi igång en helt underbar helg! Who would you want to do a happy dance with? Jag gör det med min underbara familj.

4 kommentarer:

 1. Wow kan man verkligen säga! Vad snygga naglarna blev!

  SvaraRadera
 2. Ha ha, du kommer att vänja dig vid naglarna. Mycket snygga blev de!

  SvaraRadera
 3. Låter härligt när det flyter som det ska och ibland över förväntan. Tjo!
  Naglar ... ska man hålla på med dem när ska på release? Nje - jag tvivlar. Men snygga blev de och jag tror att du vänjer dig på ett kick.
  Ses (snart!)
  Kram

  SvaraRadera