.

.

tisdag 28 maj 2013

Ska jag våga

lita på att det är dags att skicka iväg mitt andra manus nu. Jag känner mig färdig, men det är läskigt och pirrigt på alla sätt. Det här manuset har trots allt aldrig varit ute på något eget stort äventyr ännu.


Men jag ser inte fram emot den långa väntan. Å andra sidan kan man ju utnyttja tiden till att skriva på ett nytt manus. Det ser jag väldigt mycket fram emot.


Dessutom har jag fått hem en bok som jag ser mycket fram emot att läsa. Tror jag, jag hoppas att den inte är allt för läskig. : )


De kommande veckorna ser helt sjuka ut när man tittar på familjens schema. Två utflykter är avklarade idag och ett besök hos skolsköterskan. Allt gick mycket bra och alla är glada och nöjda. Och trötta kan jag tänka mig. Nu är det är bara att vara lugn och ta allt eftersom det kommer. En sak i taget så ska det nog ordna sig till slut. Jag vet att man ska njuta av nuet och inte längta någon annanstans och det gör jag,  trots det ser jag verkligen fram emot sommarlovet och frid och stillhet.

Dagens redigeringsmusik som finns med i mitt soundtrack för manus nummer två. Steal His Heart med Emily and The Woods.

10 kommentarer:

 1. Ut med det i processen om du känner att du verkligen är klar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag känner mig klar. Jag vill inte kräkas på den, men jag är rejält trött på texten, trots att jag fortfarande tycker om berättelsen.

   Radera
 2. Frid, stillhet och pengar är vad jag längtar efter:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det låter som en bra kombination. : )

   Radera
 3. Du vågar skicka iväg! Bara gör det. Och sen just det där, ägna dig åt annat medan du väntar. Låtsas att du inte väntar på nåt. För har man lagt ner jobbet så behöver man våga nästa steg också.

  Vad fint att boken kom fram! Lite läskig kanske, men det är faktiskt läskigare att skicka iväg. Tror jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut! Jag tvekar inte över att skicka, bara över när. Det är ju så viktigt att det är så bra som möjligt.

   Tack för boken! Om det är läskigare att skicka manus än att läsa din bok så ska det nog gå bra. Hoppas jag!

   Radera
 4. Såklart ska du skicka det! Jag håller tummarna! Men vänta är inget kul, håller med! Det gäller att utnyttja tiden medan man väntar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag bestämde mig för att låta några testläsare få säga sitt innan utskick. Men sedan bär det iväg.

   Radera