.

.

torsdag 30 maj 2013

Vidare

i programmet.


Dagen har gått fort, precis som den gör varje dag just nu. Fast det är väl också för att det händer så mycket kul och det kan man ju inte klaga över. Jag har tränat, ätit lunch, hämtat barn i skolan, umgåtts med dem, gjort picknickmat till i kväll då lillkillens klass bjuder på underhållning. Showtime. Lillkillen ska vara Ulrik Munther och kommer att vara showstopper och avsluta showen. Han är så duktig och gör rörelserna exakt som Ulrik, Tell the world he´s here. Efter det blir det picknick, hoppas att vädret håller i sig.Manustankarna är ständigt närvarande även om inget har blivit varken läst eller skrivet i dag. Jag har skickat iväg manus till testläsare och det är så läskigt. Men nödvändigt, det ska ju förhoppningsvis läsas av många en gång och då vill jag att det är så bra som möjligt. Ikväll hoppas jag hinna fortsätta grenomläsningen av manus nummer ett. Jag har lyckats läsa lite varje kväll hittills, även om det ibland bara blir ett kapitel.

Under träningen idag lyssnad jag på den här låten som passar perfekt till ett kapitel i mitt soundtrack till manus nummer ett. Det blir därför dagens manusmusik. Reload med Sebastian Ingrosso & Tommy Trash.

7 kommentarer:

 1. Du har verkligen ett fullspäckat program, men det låter härligt! Och förstår precis hur det känns med testläsarna, är ju i samma fas själv.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är fullt upp, men väldigt roligt! Testläsare är guld värt och jag ser väldigt mycket fram emot deras respons.

   Radera
 2. Munters låt var min favvis. Heja lillen,

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det gick superbra, vi är så stolta! : )

   Radera
 3. Härligt när tiden går fort! Det betyder att man mår bra. :-)
  Jag saknar tiden då vi fick gå på olika jippon där barnen uppträdde och sjöng osv. De är för stora nu. Kul att din son står för avslutet. Det betyder mycket applåder. Underbart!
  Kanske idag är en vilodag från ditt manus och att du laddar till imorgon? Det skadar inte att göra annat emellanåt. Då ser man klarare sedan.
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så är det ju, tiden går så snabbt när man mår bra och njuter av livet. Samtidigt är det sorgligt att det går så snabbt eftersom man knappt hinner med i svängarna, jag vill njuta långsamt. Det gick superbra för lillkillen och resten av klassen, vi är så stolta. Det är så mycket just nu att skrivandet får smita in i schemat då och då för att det ska få plats, men det är som det ska vara, var sak har sin tid och just nu är det barnens tid.
   Kramar!

   Radera
  2. Det är bra att släppa manuset och släppa loss med annat. Kul att det gick så bra för sonen! :-)
   Ju längre tid från sina ord (boken)desto klarare blir de. Jag har i alla fall den erfarenheten. Man ser sina ord på nytt liksom. Men det vet du säkert redan. Men jag vet att det är lätt att fastna i skrivandet och bli "oseende" för sina fel och sin styrka.
   Kram!

   Radera