.

.

söndag 19 maj 2013

Åter till verkligheten

är jag trött men mycket lycklig! Jag känner mig så lyckligt lottad som får vara med om sådana härliga releasefester tillsammans med lika härliga människor.


Jag är verkligen superdålig på att blogga när jag reser. Därför bestämmer jag mig för att inte bli stressad av det utan njuter istället av resandet. Det innebär dock att mitt inlägg om den fantastiska releasefesten för Det enda rätta av Susanne Boll kommer långt efter alla andras. Så får det bli ibland.

Lillkillen och jag åkte iväg mot Uppsala med tåg i torsdags morse. Han var spänd av förväntan och de två tågbyten vi gjorde kändes jobbiga för honom som längtade efter att vara framme hos farmor och farfar. Jag lämnade honom i tryggt förvar och åkte tillbaka till Stockholm. Där fick jag vara med om ännu en helt fantastisk releasefest.Det är inte svårt att föreställa sig vilken känsla det är att stå med sin alldeles färska bok i handen och få berätta om den. Eufori är det ord som först poppar upp. Faktum är att det smittade av sig även till mig som gick ifrån festen med en härlig lyckokänsla i bröstet.

Jag fick mingla med underbara människor och diskutera mitt favoritämne, skrivande och böcker.  Och som vanligt snackar jag mer än jag förevigar alla dessa fantastiska människor.


Men Emmelie, Eva och Nina lyckades jag fånga på bild.


Nina igen och Åsa.

En mängd bilder finns ju redan på olika bloggar, så jag är säker på att de flesta av er har sett dem.

Och utsikten var helt underbar.
Presentbordet dignade nästan av välförtjänta presenter.


Även vi fick en fin present med oss hem.


Uppsala var vackert och där umgicks vi med min syster med familj, farmor och farfar och så var det konfirmation av kusin med efterföljande fest. Det blev dagar överfyllda av upplevelser och härligt umgänge.


Sedan var det dags att åka hem igen och ja, jag lyckades se melodifestivalen på Svt play. Lite laggigt men helt ok och jag kunde se tills vi skulle byta tåg precis efter det att Robin klarat av sin låt.


Väl hemma var det full Eurovision fest med hela min släkt, så vi kastades snabbt in i melodifestivalsyran. Om rätt låt vann, nej, inte enligt mig i alla fall, fast jag vet å andra sidan inte riktigt vilken som var det. Däremot vaknade jag med en av låtarna i huvudet och det var den här.Nu åter till verkligheten och till mina efterlängtade manus. I dag har jag varit trött efter alla upplevelser och har njutit  av en regnig dag och välbehövlig vila. I morgon kör jag igång med nya friska tag.

10 kommentarer:

 1. Det var så kul att ses igen!! Jag gick precis som du hem med lyckokänsla i bröstet. Hoppas vi ses snart igen!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst var det en skön känsla! Det är alltid lika kul att ses, jag hoppas också att det blir snart igen.
   Kram!

   Radera
 2. Det var så kul att ses igen!

  SvaraRadera
 3. Som en bal på slottet låter det. Och den där Anouk-låten är fin. Lite spökig sa det ena av mina barn.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Som en bal på slottet är helt rätt uppfattat! Ditt barn har nog rätt i att den låten är lite spökig, men den är fin.

   Radera
 4. Eufori var ordet. Tack för att du kom upp! Och tack för låten häromsistens :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eufori måste vara ordet! Självklart kom jag, jag är så lycklig över att jag blev bjuden. Hoppas du gillade låten :)

   Radera
 5. Du verkar ha haft det alldeles fantastiskt underbart. Härligt :-)!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, alldeles, alldeles underbart! :)

   Radera