.

.

måndag 13 maj 2013

Inte en sådan kul

dag!


Jag har haft så ont i huvudet sedan lunchtid att jag mår illa. Supertrist! Och så har jag upptäckt att jag sitter på tåget under Eurovision Song Contest på lördag, det kändes inte alls kul! Biljetter som inte går att boka om. Och så såg jag att om jag bokat Stockholmsresan en dag tidigare hade jag kunnat gå på Skrivmingel, samma sak där, biljetter som inte går att boka om. Därför är jag lite ledsen just nu, och irriterad. Och så har jag svårt att försöka lösa det tack vare mitt onda huvud. Kanske är det helt enkelt olösbart.

Help med The Beatles.

10 kommentarer:

 1. Men nej vad trist :( krya på dig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du! Supertrist! Men det är lite bättre i dag.

   Radera
 2. Usch, huvudvärk är inget vidare... Krya på dig!
  Hoppas att det löser sig med biljetterna!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, det är verkligen inget vidare. Men det är bättre nu, tack! Biljetterna har jag gett upp, jag kryar på mig lite till istället och försöker se melodifestivalen i ipaden. : )

   Radera
 3. Men uff vad trist! Det är väl lite så där att när en sak är fel då är alla det, speciellt om huvudet värker samtidigt. Så jag önskar dig en kreativ lösning på biljettproblem så att du skulle få både skrivmingel och Eurovision. Och så att huvudvärken ger med sig. Krya på dej.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du! Så trist! Men det är mycket bättre nu. Biljettproblemet har jag gett upp, jag kryar på mig lite till istället och försöker se Eurovision i ipaden. : )

   Radera
 4. Krya på dig så att vi kan ses på torsdag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, det gör jag och det ska vi definitivt!

   Radera