.

.

lördag 11 maj 2013

Tankar en lördag

som gick så fort att inte ett enda ord av manus nummer två fick ta plats i mitt dokument på grund av livet som pågår, så underbart och ljuvt.


Men det betyder så klart inte att orden inte har fått plats i min dag. De tar plats oavsett vad jag gör i övrigt. Skönt att man alltid kan lita på orden. Under natten på väg hem från Stockholm i måndags, då jag började hosta och inte kunde sova riktigt, snurrade det runt en massa tankar om manus. Inte konstigt efter en sådan inspirerande kväll. Då kom den till mig, tanken på att manus nummer två skulle få en uppföljare, eller kanske till och med två. Wow, jag har aldrig tänkt på mina manus som något annat än en bok, så det var en tanke som var minst sagt fängslande. Inte konstigt att det var svårt att sova när den tanken väl hade väckts. Hur det ska se ut vet jag inte alls, men att jag inte vill skiljas från mina karaktärer riktigt ännu den här gången är helt uppenbart. Spännande!

Den tanken förankrar jag i bitterljuv musik för hjärtat. Älskar den!


Bild 1 lånad här.

8 kommentarer:

 1. Låter spännande Anneli. Skriv på av hjärtans lust och jag ser fram emot att få lära känna dina karaktärer en dag.

  Vill också tacka dig för dina värmande ord om min blogg. Ord som jag sparar i hjärtat och plockar fram de dagar då tvivlet sätter in. Tänk så många år vi har följt varandra här i bloggvärlden nu. Små bitar av varandras vardag och resa. Och du vet att jag står bredvid dig och hejar hela vägen.

  Ta hand om dig och krya på dig!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du! Jag skriver så mycket jag hinner och verkligen av hjärtats lust. Hoppas att även du får härlig skrivtid så ofta du önskar. Vi får inte glömma bort att våra böcker en dag ska stå bredvid varandra i bokhyllan.

   Ja, tänk vad tiden går. Vi har verkligen följts åt i vått och tort ett bra tag nu. Det känns som en härlig trygghet här i bloggvärlden.

   Ha det gott!

   Kramar!

   Radera
 2. Visst är det en skön och skrämmande känsla när man inser att det förmodligen räcker till fler böcker. ;) Go girl!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! : ) Jag tycker att det är en väldigt spännande känsla och något jag inte alls förutsett.

   Radera
 3. Åh vad spännande! Den tanken ska du frossa i. (Och nu kan jag äntligen läsa din blogg igen, det var för långsamt nät i Grekland för alla dina fina bilder.)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är riktigt spännande, särskilt som jag aldrig tänkt den tanken förut. Härligt att du är tillbaka och jag hoppas att du har haft det riktigt skönt i Grekland.

   Radera
 4. Magiskt! Jag har börjat på del två i min trilogi och det är underbart att få umgås med mina älskade karaktärer igen. Kör på Anneli! Bra idéer är till för att följas :).

  SvaraRadera
 5. Definitivt magiskt! Det är så spännande att veta att man kan få fortsätta att umgås med de karaktärer som man lärt känna så väl under en lång tid. Vi får se hur det utvecklar sig : )

  SvaraRadera